“Leren hoe je je gedachten kan sturen en je realiteit ermee kunt beïnvloeden.” Lijkt dat jou wat? Kom langs voor een meditatie in Enschede.

Je gedachten tot rust brengen middels een meditatie in Enschede.

Voor mijn praktijk Āyus Hartelicht in Enschede heb ik twee bijzondere vormen van meditatie ontwikkeld. Door één (of beide) meditatie te doen kun je mooie dingen bewerkstelligen en je welzijn erg positief beïnvloeden. Meditaties geven je rust.

Dagelijks ervaar je tienduizenden gedachten per dag. De meeste onbewust, ook omdat er veel routines in je leven zijn. Je denkt bijvoorbeeld niet ‘bewust’ na bij het lopen, fietsen, of als je ademt ‘hoe’ je ademt. Je denkt er pas bij na wanneer iemand je er attent op maakt (wanneer iemand tegen je zegt “Denk niet aan een roze olifant” dan moet je eerst aan de roze olifant denken, om er vervolgens niet aan te denken).
Maar een groot aantal van je gedachten, laat het er honderd zijn, ervaar je bewust. Dat zijn er heel erg veel en je gedachten kunnen je erg bezighouden. Zo kunnen ze ook de stress die jij in je leven ervaart vergroten. Piekermomenten, overtuigingen, dingen die je jezelf aanpraat; Schadelijke gedachten.

Met mediteren kun jij je gedachten en dus ook jouw welzijn positief beïnvloeden. Naast dat je prachtige reizen zult maken!

Mediteren is een wijze waarop je een drukke gedachtegang tot rust kunt brengen.

Je gedachtepatronen kan je trainen. Wanneer je altijd kijkt naar een halfvol glas, dan zoek je veel bevestigingen op de tekorten in je leven.
De keerzijde van de medaillon werkt net zo. Zo kan je je hersenen trainen om meer positiviteit in je leven te zien c.q. te ervaren. Om meer dankbaarheid waar te kunnen nemen.

Nu is het niet zo dat je hoeft te denken dat je ‘verlicht’ moet leven en nooit iets negatiefs mag denken, maar als het zo is dat jij je gedachtewereld kunt sturen:

Hoe fijn zou het zijn als je je zegeningen (meer) kunt tellen?

Hoe fijn zou het zijn als je meer zegeningen kunt aantrekken in je leven?

Hoe vaker je mediteert, hoe meer neuronen er in je hersenen worden aangemaakt en hoe gemakkelijker het je allemaal af gaat.

“Je denkende brein heeft een grote bepalende factor hoe jij jouw leven ervaart. Als je je daar bewust van bent:
Dan kan je jouw hele realiteit beïnvloeden- of veranderen. Een meditatie is daar een mooie tool voor.”

Innerlijk kind meditatie, vanaf 16 jaar

Haal stukken van jezelf op die je hebt weggestopt. Ga naar de kern van jouw zijn, kom in contact met jouw innerlijke kinderen en ervaar hoe mooi het is om zelfliefde te voelen, om je compleet te voelen.

Healing meditatie intensief, vanaf 18 jaar (zonder klank)

Onder begeleiding ga je jouw energiekanalen reinigen en je gaat jouw energetische systeem opladen. Daarnaast werken we samen naar het ontmoeten van jouw spirituele gids toe.

Jij wordt tijdens de meditatie professioneel begeleid in mijn fijne praktijk te Enschede.
Gevolgde cursussen.

Als behandelaar heb ik verschijnende opleidingen en cursussen gevolgd. Daar kun je hier alles over vinden.
Alles in het kader om jou als cliënt de beste ervaring te geven.
Naast veel levenservaringen, interesses en kennis van zaken, kan ik tijdens deze sessies technieken toepassen welke zijn geleerd in de onderstaande opleidingen:

integraal klankwerk jaaropleiding – Academie voor Klank & Pedagogiek, Zwolle

the sound experience, verdiepingsjaar integraal klankwerk – Academie voor Klank & Pedagogiek, Zwolle

pedagogisch klankwerk – Academie voor Klank & Pedagogiek, Zwolle

fantasiereizen met klank Peter Hess® – Klankpraktijk Sylvia Zijlstra, Sneek

op verhaal komen en systemisch werken – Phoenix Opleidingen, Utrecht

bewustwording – Inner Stillness, locatie Enschede

“… Door doelen te stellen die je wel wilt bereiken, kun je samen met haar snel issues opruimen. Ook hierbij is haar kracht, dat ze zeer sterk is in visualisatie, waardoor je ook snel een plaatje krijgt van hoe jouw doel eruitziet. Ze helpt je ook obstakels op een hele vriendelijke wijze overwinnen.”
– Meditatie-

“… Gemma is heel sterk in het intuïtief invoelen van mensen. Ze weet door middel van visualisatie en meditatie je heel snel te helpen ontspannen en je naar de kern van het probleem/pijn te brengen om het zo te transformeren naar zachtheid. Zonder perse door alle herinneringen te gaan, weet ze toch de angel eruit te halen.…”
– Visualisaties-

“… Gemma nam uitgebreid de tijd om mee meenemen te nemen in mijn kind meditatie met als gevolg dat ik aan stukken van mezelf ben gekomen waar ik me niet bewust van was ... Ik ben heel lang op zoek geweest hoe ik bij mij innerlijk kind kon komen en dat is me toen niet gelukt maar dankzij Gemma kan ik nu ervaren hoe mijn innerlijk kind met mij verweven is. Dank je wel Gemma voor deze waanzinnig mooie reis en ervaring!
– Innerlijk kind meditatie –

© Āyus Hartelicht | 2020-2021-2022-2023-2024 |
Gemma van den Berg

© Āyus Hartelicht 2021-2022-2023-2024 |
Gemma van den Berg

error: Content is protected !!