“Geïnteresseerd in een van de aangeboden diensten?”

Āyus Hartelicht is alleen open op afspraak.

Er is geen mogelijkheid om zonder een per mail of telefoon bevestigde afspraak langs te komen. Ongeacht of dit is voor informatie of voor een sessie.

Āyus Hartelicht vertrouwt op jouw begrip.

 

Vul het contact formulier in op de website voor het maken van een afspraak. Naar aanleiding van jouw verzoek c.q. bericht zal er contact met je worden opgenomen.
Uiteraard kun je ook telefonisch contact met de praktijk opnemen.
De praktijk is telefonisch te bereiken op het nummer 0031 626 92 52 82 op werkdagen tussen 10:00-18:00uur en op zaterdag tussen 10:00-12:30uur.
Mocht er vanuit ons geen gelegenheid zijn om de telefoon aan te nemen, wil ik je vragen om het op een later moment nogmaals te proberen of om alsnog het contactformulier op deze website in te vullen.
Ook is er de mogelijkheid tot het zenden van een e-mail. Deze kan je richten aan info@ayus-hartelicht.nl.
Vergeet niet jouw volledige voor- en achternaam, je telefoonnummer en een bondige omschrijving van jouw contactverzoek in je e-mail op te nemen. Tevens horen we graag of je open staat voor het ontvangen van nieuwsbrieven of niet.

 

Bij voorbaat mijn hartelijke dank voor je interesse in een van de sessies en/of diensten van mijn mooie praktijk Āyus Hartelicht!

Een warme en zonnige groet,

 Gemma van den Berg

blog informatie klankschalen gong instrumenten werking effect ontspanning coaching klankschaalmassage klankbad spiritueel kaartlegging enschede twente overijssel goede vragen stellen
Klanksessies Chakra's

© Āyus Hartelicht | 2020-2021-2022-2023-2024 |
Gemma van den Berg

© Āyus Hartelicht 2021-2022-2023-2024 |
Gemma van den Berg

error: Content is protected !!