“Over mijn genoten opleidingen en cursussen welke betrekking hebben op praktijk Āyus Hartelicht.

Hallo mooi persoon. Wat fijn dat je interesse hebt in mijn mooie praktijk en in de diensten die ik aanbied. Het is begrijpelijk dat je nieuwsgierig bent naar mijn achtergrond. Naar de wegen die ik heb bewandeld en naar de behaalde diploma’s en certificeringen voor het professioneel uitvoeren van mijn werkzaamheden binnen de praktijk.
Op deze pagina vind je de opleidingen en cursussen welke ik heb gevolgd of momenteel volg, om jouw ervaring de beste te maken vanuit een professioneel veld.
Hier kun je meer over mijn pad lezen.

Wat ik ‘als persoon zijnde’ met mij mee breng.

 

Al zo lang als ik mij kan herinneren ben ik geïntrigeerd door wat er met het werken met energieën mogelijk is.
Op jonge leeftijd kwam ik al in aanraking met mineraal- en edelstenen en zo leerde ik de krachten van moeder aarde ontdekken.
Door diverse uiteenlopende ervaringen ben ik de Alternatieve Geneeswijzen steeds verder gaan verkennen en gaan onderzoeken. Er kwamen al vroeg in mijn leven mensen uit deze wereld op mijn pad die mij ondersteunden tijdens intensieve levensfasen/ tijdens intensieve perioden. Mijn intuïtie is door het bewandelen van mijn pad verder aangescherpt.

Eigenaresse Praktijk Enschede

Door de jaren heen groeiden mijn interesses uit in passies en mijn passies groeiden uit tot mijn eigen praktijk Āyus Hartelicht.
Met mijn jarenlange ervaringen, door de diverse gevolgde beroepsopleidingen, trainingen en cursussen en via de kennisoverdracht van mijn mentoren, heb ik een rijkdrom aan kennis en kunde opgedaan waar jij als cliënt van kan profiteren!
Zo reflecteer ik niet alleen vanuit aangeleerde zaken, maar ook vanuit die waardevolle bron van levenskennis. Jij mag en kan daardoor een professionale houding van mij verwachten.

Wat ik ‘als persoon zijnde’ met mij mee breng.

 

Al zo lang als ik mij kan herinneren ben ik geïntrigeerd door wat er met het werken met energieën mogelijk is.
Op jonge leeftijd kwam ik al in aanraking met mineraal- en edelstenen en zo leerde ik de krachten van moeder aarde ontdekken.
Door diverse uiteenlopende ervaringen ben ik de Alternatieve Geneeswijzen langzaam steeds verder gaan verkennen en gaan onderzoeken. Er kwamen al vroeg in mijn leven mensen uit deze wereld op mijn pad die mij ondersteunden tijdens intensieve levensfasen/ tijdens intensieve perioden. Mijn intuïtie is door het bewandelen van mijn pad verder aangescherpt.
Door de jaren heen groeiden mijn interesses uit in passies en mijn passies groeiden uit tot mijn eigen praktijk Āyus Hartelicht.

Met mijn jarenlange ervaringen, door de diverse gevolgde beroepsopleidingen, trainingen en cursussen en via de kennisoverdracht van mijn mentoren, heb ik een rijkdrom aan kennis en kunde opgedaan waar jij als cliënt van kan profiteren!
Zo reflecteer ik niet alleen vanuit aangeleerde zaken, maar ook vanuit die waardevolle bron van levenskennis. Jij mag en kan daardoor een professionale houding van mij verwachten.

Wat ik in mijn vak belangrijk vind is een groeiende beweging in mijn zelfontwikkeling om zo mijn cliënten het beste te kunnen geven. Vertrouwen en respect naar elkander, het luisteren naar de intuïtie, zelfreflectie, het zorgen voor een ontspannen omgeving, goede werkmaterialen; het telt allemaal mee voor jouw optimale beleving.

“Zij die leren van obstakels leven in spiralen. Men denkt te vaak in cirkels.”
~ Āyus Hartelicht ~

In mijn fijne praktijk in Enschede werk ik vanuit een holistische visie.

 

Ik werk vanuit een holistische visie. Dat wil zeggen dat ik de mens zie als een geheel met een fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
Wanneer een niveau langdurig uit balans raakt dan kan dat leiden tot onbalans op een ander niveau.
Bijvoorbeeld; je ervaart veel stress en angsten in je leven door een nare familiegebeurtenis of hectiek op het werk. Dat zit op het mentale vlak, hierdoor voel je snel irritaties opkomen of je moet soms plots huilen. Het is je eigenlijk allemaal te veel en je raakt de rust en het overzicht kwijt en verzinkt steeds vaker in je gedachten. Dat zit op je emotionele vlak.
Loop je hier mee door, dan kan dit leiden tot klachten op fysiek niveau, als pijn en/of ziekten. Misschien heb je al weleens ervaren dat je spieren vast gaan zitten door de lasten die je draagt of dat je buikpijn krijgt door spanning, misselijkheid door bepaalde situaties.
Hoe fijn zou het zijn als jij je ontspannen kunt voelen? Weer kunt gaan genieten van de kleine dingen in het leven zoals een mooie bloem langs de kant van de weg of een vriendelijke glimlach die iemand jou schenkt? Als je meer energie overhoudt voor je geliefden?

Alles wat ontspanning gerelateerd is, verlaagt het stressniveau in je lichaam en geest. Zoals het voorbeeld met betrekking tot onbalans werkte, zo werkt het andersom ook. Voel je minder stress, dan zit je emotioneel beter in je vel en kan je zowel geestelijk als lichamelijk veel meer aan.
Met het aanbod van Āyus Hartelicht kunnen we kijken wat het beste bij jou als individu en bij jouw wensen past.

Cursussen (certificeringen) en korte beroepsopleidingen (diploma’s) welke relevant zijn voor de werkzaamheden in mijn alternatieve geneeskunde praktijk Āyus Hartelicht Enschede:

Alle gevolgde opleidingen en cursussen zijn in de fysieke vorm afgerond.
Dit heeft vele ervaringsvoordelen ten opzichte van hybride of digitaal gevolgde opleidingen, omdat het mensen-werk betreft. Jij plukt daar de vruchten van.

Klankgerichte beroepsopleidingen en cursussen

stervensbegeleiding met klank – Academie voor Klank & Pedagogiek, Zwolle

the sound experience, verdiepingsjaar integraal klankwerk – Academie voor Klank & Pedagogiek, Zwolle

integraal klankwerk jaaropleiding – Academie voor Klank & Pedagogiek, Zwolle

genezingsprocessen ondersteunen met klank Peter Hess® – Klankpraktijk Sylvia Zijlstra, Sneek

professionalisering van klankwerken Peter Hess® – Klankpraktijk Sylvia Zijlstra, Sneek

basisopleiding Peter Hess® Klankmassage (ook wel bekend als de ‘Sound Massage Practitioner’) – Klankpraktijk Sylvia Zijlstra, Sneek

pedagogisch klankwerk – Academie voor Klank & Pedagogiek, Zwolle

fantasiereizen met klank Peter Hess® – Klankpraktijk Sylvia Zijlstra, Sneek

klank bij hoofdpijnklachten Peter Hess® – Klankpraktijk Sylvia Zijlstra, Sneek

stoelklankmassage Peter Hess® – Klankpraktijk Sylvia Zijlstra, Sneek

klankschaalmassage – Academie voor Klank & Pedagogiek, Zwolle

Coaching, spreekvaardigheden, bewustwording en levenswijsheden

systemisch pedagogiek – Bert Hellinger Instituut, Groningen

basisopleiding kindercoach en opvoedcoach – Centrum Tea Adema, Burgum

op verhaal komen en systemisch werken – Phoenix Opleidingen, Utrecht

basisopleiding systemisch kindercoach – Ynnergy Academy, Den Bosch

speak 2 inspire (door Dirceu da Silva) – Da Silva Consultancy, Rotterdam

NLP Practitioner Spreker en Coach, fysieke opleiding – Sluis NLP Instituut, Rotterdam

bewustwording – Inner Stillness, locatie Enschede

vertrouwenspersonen – ExplainiT Management / communicatie / ICT trainingen

contact tijdens contract – Het commerciële huis

Energetisch werken

help je kindje (lijfkracht herstel voor kinderen) – Bij Mandy, locatie Enschede Glanerbrug

systeemherstel, lichaamstaal – Bij Mandy, locatie Enschede Glanerbrug

lijfkracht herstel, het verdiepingsmodule (2x) – Praktijk Blauw, locatie Enschede Glanerbrug

lijfkracht herstel, het basismodule – Praktijk Blauw, locatie Enschede Glanerbrug

healing 1 – ZoMa Opleidingen, locatie Westervoort

healing 2 (healing op afstand) – ZoMa Opleidingen, locatie Westervoort

healing – Inner Stillness, locatie Enschede

bewustwording – Inner Stillness, locatie Enschede

doorleren studeren cursussen enschede

“Return to the root of the root
of your own soul

~ Rumi ~

Indiaanse fluit

Persoonlijk ontwikkelingsplan.

 

Naast de behaalde diploma’s en certificeringen vind ik persoonlijke ontwikkeling en groei erg belangrijk. Daarom school ik mij als behandelaar zijnde met regelmaat bij om de kwaliteit van mijn diensten voor mijn opdrachtgevers en/of cliënten zo hoog mogelijk te houden.

Indiaanse fluit

“Wellicht zien wij elkaar in Enschede voor een fijne klankschaalmassage, een helende meditatie of voor ondersteunende coaching sessies. Ik kijk er naar uit!”

© Āyus Hartelicht | 2020-2021-2022-2023-2024 |
Gemma van den Berg

© Āyus Hartelicht 2021-2022-2023-2024 |
Gemma van den Berg

error: Content is protected !!