“Een kleine insight in sessies bij Āyus Hartelicht.”

Wanneer je een sessie bij Āyus Hartelicht wilt boeken dan kan het fijn zijn om een indruk te krijgen van de ervaringen van verschillende cliënten.

Ik hoop je te mogen ontvangen voor een sessie, workshop of traject en wens je in ieder geval een fantastische dag toe!

Daarnaast mag je natuurlijk altijd contact met mij opnemen voor meer informatie.

Recensies – Reviews – Testimonials

Review Enschede

Anita - Innerlijk kind meditatie. November 2021

“Ik heb bij Gemma een Innerlijk kind meditatie mogen volgen en dit was voor mij een hele mooie, bijzondere en unieke ervaring. Gemma wist mij goed op mijn gemak te brengen en ze gaf precies aan wat we gingen doen. Deze meditatie verliep online maar door hoe Gemma de meditatie begeleiden voelde het net alsof ik bij haar in dezelfde ruimte zat. Het voelde veilig en vertrouwd en de sfeer was liefdevol en ontspannen en dat is zeker nodig bij een kind meditatie naar mijn mening.
Gemma nam uitgebreid de tijd om mee meenemen te nemen in mijn kind meditatie met als gevolg dat ik aan stukken van mezelf ben gekomen waar ik me niet bewust van was. Door de gerichte meditatie die Gemma mij gaf kon ik het ook goed volgen en doordat ze duidelijk aangaf wat ik kon doen of mocht zien of voelen gebeurde er voor mij echt magische dingen.
Ik ben heel lang op zoek geweest hoe ik bij mij innerlijk kind kon komen en dat is me toen niet gelukt maar dankzij Gemma kan ik nu ervaren hoe mijn innerlijk kind met mij verweven is.
Dank je wel Gemma voor deze waanzinnig mooie reis en ervaring!”

Greetje 53, Integrale Klankbelevenis. December 2021

“Ik ben drie keer bij Gemma geweest voor de Integraal Pedagogisch Klankwerk sessie waarbij ik aangaf dat ik ertegen aanloop dat ik mijzelf vaak ‘onzichtbaar’ maak. Na de intake waarbij Gemma goed luisterde zonder oordeel kreeg ik de eerste sessie. Na deze sessie voelde ik veel rust en zelfverzekerdheid. De klankschalen brengen je in een heerlijke diepe ontspanning. Tijdens de tweede sessie gebeurde er iets heel bijzonders. Ik voelde dat zij met de ene klankschaal een blokkade weg haalde en met een andere klankschaal rust en zelfliefde terug gaf. De derde sessie was enorm ontspannend waarbij de gegeven rust en zelfliefde nog meer werden geïntegreerd. Na deze drie sessies voel ik mij kalm, sterk en groot (ik mag mijzelf laten zien). Ik ben erg enthousiast en dankbaar dat Gemma mij dit heeft kunnen geven en raad iedereen aan om deze liefdevolle manier van werken met Gemma te ervaren.”

Marloes, Peter Hess klankschaalmassage. Februari 2022

“Uit nieuwsgierigheid een Peter Hess klankschaalmassage gekozen. Ik kende een klankschaal “massage” alleen van de sauna. Maar dit is heel anders. Hier voel je de trillingen door je lichaam gaan omdat de schalen in direct contact komen met je lichaam. Het werkt heel ontspannend.
Gemma is heel rustig en legt alles duidelijk uit. Ik heb de behandeling als erg prettig ervaren.
Marloes”

Anoniem 41, Lijfkracht herstel, Systeemherstel, Meditaties. 2020/2021

“Ik heb bij Gemma meerdere behandelingen mogen ervaren met betrekking tot lijfkracht herstel en systeemherstel, in combinatie met meditatie stukken.
Gemma is heel sterk in het intuïtief invoelen van mensen.
Ze weet door middel van visualisatie en meditatie je heel snel te helpen ontspannen en je naar de kern van het probleem/pijn te brengen om het zo te transformeren naar zachtheid. Zonder perse door alle herinneringen te gaan, weet ze toch de angel eruit te halen.
Gemma heeft een professionele invoelende houding, er is ruimte voor humor en luchtigheid wat heel helpend kan zijn.
Naast de visualisatie gebruikt ze lijfkrachtherstel en systeemherstel.
Lijfkracht heeft bij mij goed gewerkt, de fysieke pijn die ik had te verminderen. Behandeling vindt plaats door middel van aanraking op bepaalde punten, over de kleding heen. Dit alles vanuit respect, ze heeft goed oog voor wat je prettig vindt en wat niet.
En ik voelde mij na de sessie soepeler en vrijer. Meer ontspannen ook, zowel fysiek als mentaal.
Systeemherstel gebruikt ze om door middel van vraagstelling snel blokkades op te sporten en je ervan bewust te maken.
Door doelen te stellen die je wel wilt bereiken, kun je samen met haar snel issues opruimen. Ook hierbij is haar kracht, dat ze zeer sterk is in visualisatie, waardoor je ook snel een plaatje krijgt van hoe jouw doel eruit ziet. Ze helpt je ook obstakels op een hele vriendelijke wijze overwinnen.
Ik heb het als heel prettig ervaren.”

Greetje 53, NLP Coaching. Juni 2021

“Ik heb Gemma leren kennen tijden de opleiding NLP Practitioner en we hebben veel samen gewerkt.
Gemma is een fijne vrouw met een rustige uitstraling en kalme stem. De NLP technieken die Gemma bij mij deed i.c.m. coaching waren heel prettig. Gemma gaf mij veel vertrouwen waardoor we samen tot de kern kwamen. Dankjewel Gemma.”

Rick 40, Lijfkracht herstel. Oktober 2020

“Ik heb een aantal lijfkrachtsessies gevolgd bij Gemma en heb deze ervaren als een verrijking in mijn leven. Gemma heeft kennis, is leergierig en zeer positief ingesteld. Combineer dat met een warme persoonlijkheid en je hebt de juiste persoon om je heling te beginnen. Aanrader!”

Anita, Coaching. Mei 2021

“Ik heb Gemma tijdens mijn NLP opleiding ontmoet en tijdens deze opleiding mocht ik vaak met haar samen werken. Ik heb Gemma leren kennen als een mooie, sociale en zorgzame, oprechte en vooral leergierige dame. De lessen die wij tijdens deze training hebben geleerd heeft Gemma omarmd en eigen gemaakt. Het enthousiasme die Gemma met haar meedraagt is aanstekelijk en waardevol.
Gemma is een coach die kijkt naar de persoon en die meedenkt naar wat die persoon nodig heeft. Door haar rijkdom aan kennis heeft ze zoveel verschillende tools die ze zal en kan inzetten om haar cliënten goed te kunnen helpen in hun persoonlijke groei.
Wat ik zelf belangrijk vind bij een goede coach is dat ze echt aanwezig zijn en echt horen wat je zegt en dat ze het niet voor je invullen en dat doet Gemma. Ze luistert oprecht en is aanwezig en vanuit hier neemt ze actie om zo tot het gewenste resultaat voor haar cliënten te komen.
Naast een mooie opleiding die ik heb mogen volgen heb ik hele mooie en leerzame lessen van Gemma mogen leren en tot aan de dag van vandaag ontvang ik deze nog steeds.
Gemma kan enorm inspireren en motiveren!”

Mirjam 53, Integraal en Pedagogisch Coaching, Systeemherstel. December 2021

“In november en december 2021 heb ik drie keer deelgenomen aan een sessie Integraal therapeutische klankschaalsessie, met Systeemherstel door Gemma van den Berg .
Ik was benieuwd naar wat ik zou gaan meemaken bij de Integraal therapeutische klankschaalsessie en ik was ook eerder niet echt op de hoogte van wat geluidstrillingen met ons wezen kunnen doen. Met Systeemherstel was ik ook nog niet geheel bekend.
De sessies vonden plaats in een sereen rustige ruimte, met edelstenen en klankschalen en klankinstrumenten.
Nadat het duidelijk was geworden aan welke onderwerpen ik wilde werken, begon de Klankschaalsessie. Ik mocht gaan liggen en Gemma gebruikte diverse klankschalen en instrumenten.
De klankschalen werden op mijn lichaam gelegd en aangeslagen, zodat de trilling van het geluid door mijn lichaam heen ging. Er waren zeer diverse klinkende schalen en instrumenten. Het was zeer ontspannend en ik heb de sessie ervaren alsof ik even ‘in hogere sferen’ was.
Buiten de sessie om heeft Gemma mij aan de hand van afbeeldingen in een boek (van Emoto) laten zien wat de trillingen van klank in het lichaam teweeg brengen. De mens bestaat voor meer dan de helft uit water en door klank, trilling, wordt het water ‘geraakt’ tot mooie, ordelijke vormen. Zo voelde het na de sessie ook; ontspannen en vernieuwd.
Tijdens de Systeemherstelsessie heb ik ervaren dat Gemma werkte met de reactie van wat mijn lichaam zelf aangaf, om daarover heling en vernieuwing uit te spreken. Echt een aanrader. Het heeft veel voor mij gedaan.
Alles bij elkaar heb ik ervaren dat ik met volledige aandacht en inzet, door een zeer professioneel persoon ben behandeld.
Met vriendelijke groet, Mirjam“

© Āyus Hartelicht | 2020-2021-2022-2023-2024 |
Gemma van den Berg

© Āyus Hartelicht 2021-2022-2023-2024 |
Gemma van den Berg

error: Content is protected !!