“De healing meditatie intensief draait om: Rust, reinheid en ontvangen.”

Een bijzondere en prachtige meditatie die binnen Āyus Hartelicht wordt aangeboden is de healing meditatie intensief.
Tijdens deze meditatie lopen we langs verschillende facetten, ontmoeten we jouw spirituele (hoofd) gids en we reinigen en balanceren jouw energiekanalen. We nemen overal rustig en ruim de tijd voor. Kom langs en ervaar het!

bereik rust in je hoofd

reinig je energiekanalen

balanceer jouw chakra’s

laad jouw energetische systeem op

ontvang verbale en/of non-verbale boodschappen van jouw lichaam en jouw gidsen

Waar staat de healing meditatie voor?

De letterlijke vertaling van healing is heling. Heling van jouw ziel en heling van jouw zijn. Het staat in de spirituele wereld voor genezing, voor innerlijk helen zowel geestelijk als lichamelijk.

Wanneer er een onbalans is in jouw leven en in jouw energieveld, dan stroomt alles niet zo fijn door. Daardoor kun je minder prettig in je vel zitten, lichamelijke ongemakken ervaren of bijvoorbeeld mentaal volstromen. Het kan je allemaal erg veel energie kosten omdat je onbewust veel moeite doet om die balans waar mogelijk te herstellen.
Die disbalans kun je met het juist aansturen van energieën herstellen.

Met deze visuele meditatie wordt niet alleen het zelf herstellend vermogen van jouw lichaam geactiveerd, we reinigen ook al jouw energiekanalen en we herstellen de balans. We lopen jouw gehele energiesysteem door. Dat is het geheel van chakra’s, energiestromen en jouw auraveld.
Daarnaast zal er richting het einde van de meditatie een ontmoeting plaatsvinden tussen jou en jouw gids. Je krijgt dan zelfs de mogelijkheid tot het uitwisselen van informatie, het aangaan van een gesprek. Wat zou jij graag willen vragen of willen weten?

holisme spiritueel niveau - wat is holisme - de verschillende niveaus van holisme - holistische gedachte

Hoe verloopt de healing meditatie?

Deze sessie betreft een zelf-healing waarbij we de diepte in gaan. Doordat dit voor jou als persoon intensief kan zijn, zitten er twee korte pauze momenten in. Tijdens deze momenten wordt er niet gesproken en/of geschreven, maar heb je even de tijd om na te voelen, of om wat water te drinken. Even de tijd om bij jezelf te komen en te overdenken wat je hebt gevoeld. Na dit pauze moment van 5-7 minuten zullen we de meditatie weer herpakken.

We nemen de tijd voor de healing in Enschede.

Het kost tijd om rustig door alle facetten te lopen. Om jou de tijd te geven, wordt er door mij rekening gehouden met een ruim tijdsplan.
De meditatie duurt gemiddeld 2 tot 2,5 uur. Hier komt de tijd voor het voor- en het nagesprek bij op.
Er geldt één vast tarief voor de sessie, ongeacht de tijdsduur.
Het eerste gedeelte van de meditatie zal zittend plaatsvinden op een comfortabele stoel. Je hebt de keuze om het tweede en het derde gedeelte van de meditatie zittend of liggend op de professionele behandelbank te doorgaan. Alles wat jij nodig hebt zal aanwezig zijn in de ruimte.
Aan het einde van de meditatie krijg je even kort de tijd om wat dingen voor jezelf op te schrijven indien je daar behoefte aan hebt.

We nemen de tijd voor de healing in Enschede.

Het kost tijd om rustig door alle facetten te lopen. Om jou de tijd te geven, wordt er door mij rekening gehouden met een ruim tijdsplan.
De meditatie duurt gemiddeld 2 tot 2,5 uur. Hier komt de tijd voor het voor- en het nagesprek nog bij op.
Er geldt één vast tarief voor de sessie, ongeacht de tijdsduur.
Het eerste gedeelte van de meditatie zal zittend plaatsvinden op een comfortabele stoel. Je hebt de keuze om het tweede en het derde gedeelte van de meditatie zittend of liggend op de professionele behandelbank te doorgaan. Alles wat jij nodig hebt zal aanwezig zijn in de ruimte.

Ter comfort.

Doordat we werken met energie kan de temperatuur van je lichaam veranderen. Ik zal zorgen dat de ruimte een prettige temperatuur heeft. Daarnaast beschikt Āyus Hartelicht over verschillende type plaids, mocht je graag een deken willen omslaan of mocht je het tijdens de sessie koud krijgen.

Is de healing meditatie voor mij geschikt?

Omdat het een meditatie is die vrij confronterend kán zijn, is deze meditatie alleen geschikt voor volwassenen van 18 jaar of ouder. Tenzij je deelneemt aan de traumaverwerking 7-daagse. Deze 7-daagse is vanaf 16 jaar te volgen.
Daarnaast is is het belangrijk dat je enigszins stabiel in het leven staat. Twijfel je? Neem gerust contact op voor informatie en/ of overleg. Het helpt als je kunt visualiseren omdat er tijdens de meditatie veel beelden opgeroepen zullen worden: het betreft een visuele begeleide meditatie.

Vind je het lastig om goede vragen voor jouw gids(en) te bedenken? Lees dan eens dit blog.
Ben je niet bekend met je gidsen en de spirits om jou heen en twijfel je daardoor of deze helende meditatie wat voor je is? In dit blog wordt de spirituele wereld uitgelegd.
Ontmoeten wij elkaar voor een fijne sessie? Het is je gegund!

“Of je net bent begonnen met mediteren of dit al langer doet; dat maakt niet uit. Je wordt er volledig doorheen geleidt.

Contra indicaties.

De meditatie is niet geschikt voor personen die labiel zijn. Onder labiel wordt verstaan mensen met een organische persoonlijkheidsstoornis. Daarbij worden emoties onvoldoende en/of verkeerd verwerkt (labiliteit is vaak een gedragsvorm waar een groter probleem aan ten grondslag ligt).
Ook personen met het syndroom van Klüver-Bucy (*1) vallen onder de groep waar deze meditatie niet geschikt voor is.
*1; Voor meer informatie over Klüver-Bucy: https://mens-en-gezondheid.infonu.nl

© Āyus Hartelicht | 2020-2021-2022-2023-2024 |
Gemma van den Berg

© Āyus Hartelicht 2021-2022-2023-2024 |
Gemma van den Berg

error: Content is protected !!