“Dichter bij jezelf komen te staan. Het geluk uitnodigen in je leven, of meer grip willen voelen op situaties? Onderzoek je innerlijke wereld en kom in contact met jezelf.”

Coaching, begeleiding en meditaties

Loop je steeds tegen dezelfde dingen aan in het leven?

situaties waar je liever mee zou willen breken?

situaties waar je graag verandering in zou willen brengen?

mis je de handvaten of weet je niet goed waar je moet beginnen?

merk je dat je moeilijk rust kan vinden in je hoofd?

merk dat je voortdurend onrust voelt in je lichaam?

slurbt jouw gezinssituatie jouw energie weg?

misschien is het vaak ongezellig aan de eettafel?

voelt het egoïstisch wanneer je voor jezelf kiest?

of heb je gewoon behoefte aan ondersteuning, of een momentje voor jezelf?

Wat het ook is waar jij tegenaan loopt:
Wanneer je niet tevreden, niet gelukkig bent met je leven en hoe alles voor je gaat, dan is het wellicht tijd om veranderingen aan te brengen. Tijd om te leren dat jij het altijd waard bent. Er is er maar een die daar een start in kan maken en dat ben jij. Als jij ervoor kiest een ander pad in te slaan, kan Āyus Hartelicht jou daarbij ondersteunen.

Coaching met inzichtkaarten, tarot, overdenkingen, kaartleggingen enschede twente overijssel weerspiegeling van jouw innerlijk

Innerlijke spiegel

Wanneer je loopt met bepaalde vraagstukken in jezelf, dan kan het zeer prettig zijn om wat handvaten te ontvangen, om nieuwe inzichten en perspectieven te verkrijgen.
Tijdens deze sessie gaan we in het eerste gedeelte aan het werk met een creatieve wijze van coaching. We maken inzichtelijk waar jij staat te midden van jouw leven. Je leert wat leeft in jouw bewuste en onderbewuste en wat in je gevoelsgebied en in je rationele denken zit.
Met deze informatie gaan we het tweede gedeelte van de sessie in. Daarbij gaan we coachen met inzicht kaarten.
Waar liggen jouw aandachtspunten? Ontvang antwoorden op vraagstukken en leer over de thema’s die er spelen in jouw leven en nog veel meer.

Deze sessie is te boeken vanaf een leeftijd van 12 jaar.

klankschaalmassage klankschalen coach

Coaching met klank, vanaf 6 jaar

Deze wijze van coaching is erg prettig wanneer je een gebeurtenis hebt meegemaakt waar je niet graag over spreekt, maar welke je wel graag wilt verwerken.
Waarom? Omdat coaching en klankwerken perfect gecombineerd kunnen worden. De klanken zorgen letterlijk voor het losweken en helen van te verwerken delen:

Het gebruik van instrumenten heeft tal van positieve effecten op jouw lichaam en op jouw geest. Het versterkt je lichaamsbewustzijn en je persoonlijke ontwikkeling, je komt in een staat van ontspanning terecht. Het helpt je lichamelijke en energetische blokkades los te maken en er komen nieuwe beelden vrij bij vaste gedachtepatronen.
Klanken kunnen tevens genezingsprocessen die in jouw lichaam plaatsvinden ondersteunen doordat je lichaamscellen in beweging komen en zich sterker zullen delen.

Wordt geleidt naar een betere kwaliteit van leven.

Bij deze integrale klankbelevenis worden kinderen, jongeren of volwassenen door middel van begeleidende klanken geleidt naar een betere kwaliteit van leven. Er wordt naast het voeren van gesprekken hoofdzakelijk met klankschalen gewerkt.
Je laat los wat niet meer nodig is en kunt naar eventuele doelen toe werken.

Wens je na afloop van de coaching met klank een vervolgtraject in te gaan?
Jongeren 6-15 jaar:

Voor kinderen en/of jongeren in de leeftijd van 6-15 jaar zal het vervolg bestaan uit (systemische) kindercoaching.
Wanneer er veel klassikale of gezinsgeboden problemen zijn speelt er vaak meer onder het oppervlakte dan waar wij ons als volwassenen van bewust zijn.
Als systemisch kindercoach maak ik de innerlijke wereld van het kind zichtbaar zodat er in de feitelijke wereld handvaten ontstaan om meer grip te krijgen op situaties en/of situaties positief te beïnvloeden.
Door het geven van de handvaten geef je kinderen het gevoel dat ze niet machteloos zijn in situaties.
De handvaten liggen soms dichterbij dan wij denken en kunnen van grote waarde zijn voor de kinderen.

Jongeren en/ of volwassenen vanaf 16 jaar:

Voor jongeren en/of volwassenen vanaf 16 jaar zal het vervolg bestaan uit diverse coaching technieken waarbij je je bewust wordt van het onderbewuste.
Leer om te gaan met wat je tegen houdt en wat jij kunt doen om daar voorbij te gaan.
Je leert positief naar jezelf en naar anderen te communiceren, gedragspatronen te herkennen en te doorbreken, meer naar je wensen en doelen te leven.
Je krijgt meer ruimte in je hoofd en er ontstaat meer ruimte voor je persoonlijke groei.

Wanneer je het fijn zou vinden om dingen ‘anders’ te doen, om andere keuzes te maken in je leven, dan is coaching bij Āyus Hartelicht iets voor jou. Het is een investering in jezelf.

Meditatie, mediteren, zen Enschede

Meditaties

Je denkende brein heeft een grote bepalende factor op hoe jij jouw leven ervaart. Als je je daar bewust van bent; dan kan je jouw hele realiteit beïnvloeden of veranderen.
Mediteren is een wijze waarop je een drukke gedachtegang tot rust kunt brengen en je kunt er bijzondere (visuele) reizen mee ervaren.

Ik heb twee prachtige meditaties (vanaf een leeftijd 16 en 18 jaar te volgen) ontwikkeld voor mijn praktijk.

Samengestelde dagdeelsessie

Tijdens een dagdeelsessie zullen er verschillende werkmethodieken worden gecombineerd tijdens 1 afspraak. Naar aanleiding van jouw verzoek en de verkregen achterliggende informatie, stel ik zélf de onderdelen samen. De methodieken kunnen liggen op het Energetische, op het Klank, op het Meditatie en/of op het Coaching vlak.
De dagdeelsessies worden zorgvuldig samengesteld om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Coaching bij Āyus Hartelicht kan in de volgende situaties wellicht wat voor jou betekenen;

krijg je doelen helder

leer hoe jij jouw doelen kan gaan bereiken

laat onprettige gevoelens als angsten, verdriet, boosheid, leegte, onzekerheid, het gevoel dat jij er niet toe doet, het gevoel dat jij niet voldoende bent etcetera los. Hoe fijn zou dat zijn?

kom meer in je kracht te staan

nodig veel meer gelukshormonen in jouw leven uit, geniet meer

reduceer jouw stresshormonen en kom beter in jouw vel te zitten

krijg meer ruimte in je hoofd, voor ontspanning en voor nieuwe inspiratie

“… Wat ik zelf belangrijk vind bij een goede coach is dat ze echt aanwezig zijn en echt horen wat je zegt en dat ze het niet voor je invullen en dat doet Gemma. Ze luistert oprecht en is aanwezig en vanuit hier neemt ze actie om zo tot het gewenste resultaat voor haar cliënten te komen. …”
– Coaching –

“… Gemma gaf mij veel vertrouwen waardoor we samen tot de kern kwamen. Dankjewel Gemma.”
– Coaching –

“… Ik liep er tegenaan dat ik mijzelf vaak onzichtbaar maakte. Al bij de tweede sessie voelde ik dat een klankschaal een blokkade weg haalde en dat een andere klankschaal rust en zelfliefde terug gaf … De derde sessie voelde enorm ontspannend en de rust en zelfliefde werden nog meer geïntegreerd. Na de sessies voel ik mij kalm, sterk en groot. Ik mag mijzelf laten zien. …”
– Coaching met klank –

“Er zijn twee dagen waarop jij geen invloed hebt. De ene dag heet gisteren, de andere dag heet morgen. Pak jij je kans op verandering?

© Āyus Hartelicht | 2020-2021-2022-2023-2024 |
Gemma van den Berg

© Āyus Hartelicht 2021-2022-2023-2024 |
Gemma van den Berg

error: Content is protected !!