“Sta even stil en vindt dan de vooruitgang.”

Pedagogische klankbelevenis

Spelenderwijs is er veel mogelijk! Denk aan het stimuleren van leiderschapskwaliteiten, of het leren vertrouwen van klasgenoten of teamleden.
Je vergroot het lichaamsbewustzijn, de concentratie en de creativiteit. Verder kom je in contact met je innerlijke wereld en je gaat deze ontdekken. Hierbij reduceer je stressniveaus en de stresshormonen.
Sociale omgang en ontspanning spelen met pedagogische klankbelevenissen een rol.

Coaching met klankschalen

Het gebruik van instrumenten heeft tal van positieve effecten op jouw lichaam en op jouw geest. Het versterkt je lichaamsbewustzijn en je persoonlijke ontwikkeling, je komt in een staat van ontspanning terecht. Het helpt je lichamelijke en energetische blokkades los te maken en er komen nieuwe beelden vrij bij vaste gedachtepatronen. Klanken kunnen tevens genezingsprocessen die in jouw lichaam plaatsvinden ondersteunen doordat je lichaamscellen in beweging komen en zich sterker zullen delen.

Bij coaching met klank wordt er hoofdzakelijk met klankschalen gewerkt. Bij kinderen gaat dit spelenderwijs met een creatieve draai eraan!

Innerlijke wereld kind naar buiten brengen 43

Wens je na afloop een vervolgtraject in te gaan?

Voor kinderen en/of jongeren in de leeftijd van 6-15 jaar zal het vervolg bestaan uit (systemische) kindercoaching.
Wanneer er veel klassikale of gezinsgeboden problemen zijn speelt er vaak meer onder het oppervlakte dan waar wij ons als volwassenen van bewust zijn.
Als systemisch kindercoach maak ik de innerlijke wereld van het kind zichtbaar zodat er in de feitelijke wereld handvaten ontstaan om meer grip te krijgen op situaties en/of situaties positief te beïnvloeden.
Door het geven van de handvaten geef je kinderen het gevoel dat ze niet machteloos zijn in situaties.
De handvaten liggen soms dichterbij dan wij denken en kunnen van grote waarde zijn voor de kinderen.

Lijfkracht Herstel 0-15 jaar

Wanneer je in jouw jonge leven ongemakken ervaart van fysieke of mentale klachten, dan kan je hier verbeteringen in aanbrengen door met energie te werken. Jouw lichaam draagt deze kracht al in zich mee. Laat het zelfhelend vermogen van je lichaam activeren en kom middels lijfkracht in aanraking met een krachtige vorm van energetische geneeskunde.
Deze vorm is geschikt voor heel erg veel verschillende doeleinden. Denk aan reflux, buikkrampjes, slaapproblemen, nare dromen, overmatig huilen, overmatige emoties, de rust niet in je hoofd kunnen bereiken en nog veel meer. Lijfkracht bevordert ook je energieniveau.

sun moon stars - tot aan de maan en terug

Kinderen en/of minderjarigen

Ter bescherming van de minderjarigen onder ons zijn er wettelijke voorschriften van toepassing. Deze zijn als volgt;

In het geval van minderjarigheid dient een ouder, voogd of verantwoordelijk volwassene (hierna te noemen ‘ouder’) tijdens het intakegesprek zowel schriftelijk als in persoon toestemming te geven voor het uitvoeren van de opdracht.
>   Bij kinderen tot 12 jaar is de toestemming van beide ouders in schrift een vereiste. Van de tweede ouder mag dit ook per e-mail middels een gescand formulier gebeuren.
Tot 12 jaar is het noodzakelijk dat één van beide ouders bij de sessie aanwezig is (er is helaas geen plek voor de blijvende aanwezigheid van beide ouders).
>   Bij kinderen tussen de 12 en de 18 jaar is het bijzijn van een ouder tijdens de sessie niet noodzakelijk.
Bij kinderen tussen de 12 en 18 jaar is naast de toestemming van de ouder ook toestemming van het kind zelf vereist.
>   Jongeren vanaf 18 jaar worden gezien als meerderjarig.

indien het kindje nog niet volledig of nog niet zo lang zindelijk is, word je verzocht een luier om te doen en een reserve luier + verschoontas mee te nemen.

de praktijk ligt tegenover een prachtig natuurgebied en in de nabijheid van kleine winkelcentra waar je eventueel de tijd kunt doorbrengen.

“Wanneer het thuis allemaal wat moeizamer gaat, kan het prettig zijn om alles even vanuit een ander perspectief te bekijken. Of om er spelenderwijs een andere draai aan te geven.”

© Āyus Hartelicht | 2020-2021-2022-2023-2024 |
Gemma van den Berg

© Āyus Hartelicht 2021-2022-2023-2024 |
Gemma van den Berg

error: Content is protected !!