Een wonder van moeder natuur die optimale ontwikkelingskansen verdient.

Voor welke jongeren is Lijfkracht herstel Enschede (voor jongeren) geschikt?

Naast het genieten van mooie momenten is er ook nog erg veel om te leren over het leven. Voor zowel jou als kind als voor jouw naasten.

ben jij 15 jaar of jonger en heb je behoefte aan verandering?

ben jij een ouder, grootouder, verzorger, tante of oom en ervaar jij gezondheidsklachten bij jouw kind, kleinkind, neefje of nichtje?

ben jij een tiener die graag hulp wil bij bepaalde vraagstukken, of loop je tegen dingen aan (lichamelijk of mentaal)?

Dan zit je bij praktijk Āyus Hartelicht op de juiste plek.
Ben je 16 jaar of ouder en heb je behoefte aan Lijfkracht Herstel? Lees dan hier verder.

In een vroegtijdig stadium kan je eventuele ongemakken verhelpen om verderop in de ontwikkeling problemen te voorkomen.

Āyus Hartelicht ondersteunt je om het jonge leven een zo goed mogelijke start te geven om een optimale ontwikkeling zo plezierig mogelijk te laten verlopen en om eventuele ongemakken tijdig op te vangen.
Hierdoor kunnen eventuele toekomstige problemen in latere ontwikkeling/op latere leeftijd worden voorkomen.

Blokkades en/of verstoringen

Een grote oorzaak van een verstoring bij kinderen tussen de 0-6 jaar ligt veelal bij de geboorte. Voor een baby is dit een grote belasting op de schedel, nek en de wervelkolom.

Tevens speelt de hormoonuitwisseling tussen moeder en kind tijdens de zwangerschap een grote rol. Ervaart de moeder stress, dan worden stresshormonen aangemaakt.
De drie belangrijkste stresshormonen zijn; Cortisol, adrenaline en noradrenaline.
Deze hormonen worden afgegeven door de bijnier en zijn in acute stresssituaties erg nuttig. Bijvoorbeeld wanneer er gevaar in de omgeving dreigt te zijn.
Tegenwoordig ervaren veel ouders echter steeds vaker en langduriger stress waardoor het lichaam vaker denkt in een noodsituatie te zitten.

De stresshormonen die dan vrijkomen kunnen leiden tot tal van aandoeningen waaronder diabetes, problemen met de spijsvertering, (over)vermoeidheid, hart en vaataandoeningen, burn-out klachten, depressies etcetera. (*1)

Door de uitwisseling van de hormonen tussen moeder en kind spelen de stresshormonen ook een grote rol in het lijf van de baby.
Daarnaast is een bevalling een traumatische ervaring die door het lichaam verwerkt moet worden. In de eerste plaats voor de baby; hij/zij wordt uit zijn of haar veilige haven gedwongen, de navelstreng wordt doorgeknipt en ‘ineens’ moet hij/zij alles zelf doen. Bevallingen welke minder soepel verlopen en waarbij extra middelen nodig zijn om de baby ter wereld te brengen zoals een zuignap, verlostang of een keizersnede, voegen nog een extra gradatie toe.

De fysieke en mentale stresssituatie zet zich vast in het lichaam van de baby. Wat jij als ouder of als verzorger dan veelal zult opmerken is dat de baby een voorkeurshouding heeft, bijvoorbeeld verkramping boven in de nek.
Blokkades kunnen tevens verderop in jouw ontwikkeling/in de ontwikkeling van jouw kind voor klachten zorgen.

Voorbeelden van klachten waarbij Lijfkracht herstel efficiënt is:

reflux/spugen

krampen/buikkrampjes

slaapproblemen/slapeloosheid

nare dromen/nachtmerries

pijn

voorkeurshouding

overmatig huilen

het niet kunnen bereiken van rust in het hoofd

vermindert zelfvertrouwen

problemen met zindelijk worden

verstoord eetgedrag

het niet kunnen ‘bereiken’ van je kindje wanneer je hem of haar aanspreekt

overmatige emoties als bijvoorbeeld driftbuien

overstrekken

en meer

Jij bent bijzonder

“Een nieuw of jong leven, hoe bijzonder is dat. Hoe bijzonder ben jij. Een wonder van moeder natuur. Je begon als een paar cellen en bent als uniek mens geboren.

Seed of Life _ logo _ ontwerp _ goud _ groen _ oranje _ start van nieuw leven

Terug in balans

Door de energetische behandelingen voor kinderen bij Āyus Hartelicht krijgt het systeem van jouw kind of van jou als tiener zijnde de rust en de ruimte om in balans te komen om zo optimaal te kunnen ontwikkelen. De sessie betreft een vorm van lijfkracht herstel voor kinderen van 0-15 jaar oud.

Lijfkracht herstel is een krachtige vorm van energetische geneeskunde, waarbij er gebruik wordt gemaakt van het zelf herstellend vermogen van het lichaam door de juiste aansturing van energieën. Dit gebeurt door fysiek contact; lichte aanrakingen en/of zachte massage van bepaalde energiepunten waarna de energie gaat stromen. Āyus Hartelicht activeert dus de lijfkracht van jou/jouw kind om de gezondheid te verbeteren en om blokkades die zijn ontstaan tijdens de eerste levensfases los te laten.

Er zijn veelal 3-5 behandelingen nodig voor het beste, duurzaamste resultaat. Met deze reden wordt er geadviseerd een pakket bestaande uit ten minste 3 behandelingen af te nemen.
Doordat kinderen erg puur zijn en gevoelig zijn voor energie slaan behandelingen veelal snel aan. De behandeling is pijnloos en zal vooral ontspannend zijn voor jou/jouw kind.

de kleding blijft aan

de schoenen en de sokken gaan uit

je wordt verzocht om kort voor het bezoek aan de praktijk de voeten/de voeten van het kindje goed te wassen

na elke afspraak wordt de data van de vervolgbehandeling ingepland. Hier zitten tenminste 10 dagen tussen

Stenen stapel

Lijfkracht herstel is een krachtige vorm van energetische geneeskunde, waarbij er gebruik wordt gemaakt van het zelf herstellend vermogen van het lichaam door de juiste aansturing van energieën. Dit gebeurt door fysiek contact op het geklede lichaam; lichte aanrakingen en/of zachte massage van bepaalde energiepunten waarna de energie gaat stromen. Āyus Hartelicht activeert dus de lijfkracht van jou/jouw kind om de gezondheid te verbeteren en om blokkades die zijn ontstaan tijdens de eerste levensfases los te laten.

Stenen stapel

Er zijn veelal 3-5 behandelingen nodig voor het beste, duurzaamste resultaat. Met deze reden wordt er geadviseerd een pakket bestaande uit ten minste 3 behandelingen af te nemen.
Doordat kinderen erg puur zijn en gevoelig zijn voor energie slaan behandelingen veelal snel aan. De behandeling is pijnloos en zal vooral ontspannend zijn voor jou/jouw kind.

de kleding blijft aan

de schoenen en de sokken gaan uit

je wordt verzocht om kort voor het bezoek aan de praktijk de voeten/de voeten van het kindje goed te wassen

na elke afspraak wordt de data van de vervolgbehandeling ingepland. Hier zitten tenminste 10 dagen tussen

Jij wordt professioneel begeleid.
Gevolgde cursussen.

Als behandelaar heb ik verschijnende opleidingen en cursussen gevolgd. Daar kun je hier alles over vinden.
Alles in het kader om jou als cliënt de beste ervaring te geven.
De onderstaande cursussen worden toegepast bij het energetische werken en kunnen worden toegepast tijdens Lijfkracht Herstel in mijn praktijk.

help je kindje (lijfkracht herstel voor kinderen) – Bij Mandy, locatie Enschede Glanerbrug

lijfkracht herstel, het basismodule – Praktijk Blauw, locatie Enschede Glanerbrug

lijfkracht herstel, het verdiepingsmodule (2x) – Praktijk Blauw, locatie Enschede Glanerbrug

systemisch pedagogiek – Bert Hellinger Instituut, Groningen

healing – Inner Stillness, locatie Enschede

bewustwording – Inner Stillness, locatie Enschede

sun moon stars - tot aan de maan en terug

Kinderen en/of minderjarigen

In het geval van minderjarigheid vraag ik je de korte opsomming onder de link door te nemen (deze leid je naar de hoofdpagina van het gedeelte ‘Pedagogisch/ kinderen’).

de ouder/verzorger wordt verzocht om voor elke sessie 2 grote handdoeken, 1 kleine handdoek en een extra set kleding voor het kindje mee te nemen

indien het kindje nog niet volledig of nog niet zo lang zindelijk is, word je verzocht een luier om te doen en een reserve luier + verschoontas mee te nemen. Dit kan nodig zijn omdat de darmen van het kindje plots erg actief kunnen worden doordat de energie gaat stromen

Tevens kan jouw kindje of jij als tiener een nawerking ervaren van 1-4 dagen na de behandeling. Wat er precies wordt ervaren verschilt per persoon.

“Zo goed als jij ervoor open staat, zo goed zal de behandeling zijn werk doen. Met andere woorden:
Geef jij de behandeling 40% kans van slagen, dan zal de behandeling niet meer dan 40% effect hebben. Dat is werken met energie.
Voel je welkom om voor de volle 100% in contact te komen met jezelf! De eerste stap heb je al gezet door bij Āyus Hartelicht te komen.”

De behandeling wordt altijd afgesloten met een glas water. Het is van belang dat je in de dagen na een behandeling ook voldoende drinkt (water of thee). Dit heeft te maken met het afvoeren van afvalstoffen van jouw lichaam. Er bestaat een mogelijkheid dat jouw urine anders van kleur is of dat jouw ontlasting anders qua vastheid is na een behandeling. Tevens kan je een aantal dagen nawerking ervaren.
Wat er precies wordt ervaren verschilt per persoon.

Bronvermelding;
1) www.herseninstituut.nl

© Āyus Hartelicht | 2020-2021-2022-2023-2024 |
Gemma van den Berg

© Āyus Hartelicht 2021-2022-2023-2024 |
Gemma van den Berg

error: Content is protected !!