“Rust in je hoofd & ontspanning in je lichaam bereiken. Ontspan en ontvang.”
– Healing op afstand –

Je hebt weinig tijd of je bent niet in de gelegenheid om fysiek naar praktijk Āyus Hartelicht te komen. Wél ervaar je de behoefte voor dat extra stukje rust, ontspanning en meer ruimte in je hoofd zodat nieuwe impulsen en ideeën de ruimte krijgen om te kunnen ontstaan en om te kunnen groeien. Misschien loop je met een klacht waar je verlichting in zou willen ervaren. Of je hebt een huisdier die wel wat extra energetische liefde en zorg kan gebruiken. Healing op afstand is een grote uitkomst.”

Wanneer is healing op afstand voor jou geschikt?

We kennen het allemaal wel, de drukke periodes, de hectiek van het leven, het constant paraat moeten staan waardoor het hebben van veel vrije tijd erbij in schiet. Of simpelweg het niet in de gelegenheid zijn om een bezoekje af te kunnen leggen, om wat voor reden dan ook.
Hoe fijn is het dat je niet naar de praktijk hoeft te komen maar wél de effecten van een behandeling kunt gaan ervaren?
Eén van de werk methodieken die ik als behandelaar mijzelf eigen heb gemaakt is het werken met energieën op afstand.
Een Healing sessie op afstand kan zowel op mensen als op dieren worden gegeven.

Hier volgen een aantal voorbeelden van zaken waar ik jou op afstand mee kan helpen:

een gejaagd gevoel

rusteloosheid

slapeloosheid

bevorderen van genezing

emoties (denk aan angst, verdriet, boosheid, stemmingswisselingen)

eenzaamheid

klachten gerelateerd aan de bloedsomloop

hooikoorts

trauma’s

een ziek, futloos, of herstellend huisdier (*2)

en meer

Healing biedt niet alleen uitkomst bij het bovengenoemde of bij ziekten, maar het biedt ook vele mogelijkheden. Bijvoorbeeld wanneer er een disharmonie in jouw energiesysteem, in jouw lichaam en/ of jouw zijn is ontstaan. Wanneer de disharmonie nog niet gemanifesteerd is tot bijvoorbeeld ziekte of een ‘ongemak’.
Een healing is belangrijk voor het onderhouden van jouw welzijn. Het is daarnaast een fantastische wijze van ondersteuning van jouw bewustzijnsgroei. Van heling van eventuele beperkende gedachten, patronen en/ of oude ladingen.

“Heb je iets waar jij specifiek behoefte aan hebt, maar wat niet in het rijtje van deze behandelpunten staat? Voel je vrij om het contactformulier hiervoor in te dienen.”

Hoe gaat healing op afstand?

Op de dag van de behandeling stuur je mij een foto per e-mail van jouw gezicht (of van dat van jouw huisdier) waarop jouw ogen zichtbaar zijn. De foto moet op de dag van het versturen zijn gemaakt.

Voor een goede connectie en de juiste afstemming heb ik verder nodig:

jouw volledige voornaam/-namen. Hiermee bedoel ik jouw volledige geboortenaam dus niet je roepnaam.

jouw achternaam (dit moet jouw meisjesnaam zijn)

je geboortedatum

je huidige woonplaats

indien het de behandeling van jouw huisdier betreft, heb ik de eventuele stamboeknaam en de geboortedatum van hem of haar nodig

Zorg voor een fijn ontspanningsmoment op het moment van de healing op afstand.

Op de afgesproken tijd van de sessie pak jij lekker een ontspanningsmoment voor jezelf in jouw eigen omgeving of in de natuur. Het is van belang dat je iets doet waarbij jij ‘bij jouzelf blijft’.

Denk aan:

een spa momentje

even de tuin in

bloemschikken

een wandeling

mediteren

een powernap c.q. rustmoment

Voor het resultaat is het belangrijk dat jij naar binnen kunt keren.

Dus geen werk, geen apparaten als een telefoon/ tablet/ computer/ televisie/ radio, geen gesprekken met mensen, geen leesmateriaal. Doe je een van de benoemde punten toch dan heeft dit een groot effect op de uitwerking van de Healing sessie en op de diepgang tot waar er een connectie tussen de energievelden gelegd kan worden.
Voor de veiligheid is het ook van belang dat je niet deelneemt aan het verkeer met bijvoorbeeld een motorvoertuig of een fiets.

Terwijl jij tot jezelf komt leg ik contact met jouw energieveld en zet ik de behandeling in. Per telefoon of mail leg ik je voorafgaand nog een paar zaken uit.
Ik voer alleen een Healing sessie uit wanneer ik van de ontvangende persoon toestemming krijg. Een healing is dus niet iets wat je ongevraagd aan iemand cadeau kan geven.
Huisdieren zijn erg puur waardoor het contact leggen veelal prima verloopt.

Jij wordt professioneel begeleid.
Gevolgde cursussen.

Als behandelaar heb ik verschijnende opleidingen en cursussen gevolgd. Daar kun je hier alles over vinden.
Alles in het kader om jou als cliënt de beste ervaring te geven.
De onderstaande cursussen worden toegepast bij het energetische werken en kunnen worden toegepast tijdens Healing sessies in mijn praktijk en/ of op afstand.

healing – Inner Stillness, locatie Enschede

healing 1 – ZoMa Opleidingen, locatie Westervoort

healing 2 (healing op afstand) – ZoMa Opleidingen, locatie Westervoort

vertrouwenspersonen – ExplainiT Management / communicatie / ICT trainingen

Waar staat Healing voor?

Healing staat in de spirituele wereld voor genezing, voor innerlijk helen zowel geestelijk als lichamelijk.
Alles op de wereld is als je er diep op in gaat een manifestatie van de geest. Uitdrukkingsvormen zijn bijvoorbeeld het lichaam of iemand zijn of haar energie.
Wanneer er een onbalans is in jouw energieveld, dan stroomt alles niet zo fijn door. Daardoor kun je minder prettig in je vel zitten, lichamelijke ongemakken ervaren of bijvoorbeeld mentaal volstromen. Die disbalans kun je met het juist aansturen van energieën herstellen. Dat kan ik voor je doen tijdens een fijne healing.

Als healer is het van belang dat je met verkregen inzichten mild en voorzichtig omgaat. Daarom maak ik van sessies geen readings en vertel ik jou als healee (ontvanger) niet hetgeen wat ik zelf heb ervaren of heb gevoeld tijdens de sessie.
Jij staat centraal en het enige wat jij hoeft te doen is openstaan voor ontvangen. Na afloop van een healing wordt er daarom zo min mogelijk gesproken om jou zo geaard mogelijk te houden.

Algemene sessie informatie.

Gemiddeld neemt een afstandsbehandeling tussen de 30 tot 60 minuten in beslag. Dit is grotendeels afhankelijk van de sterkte van de connectie die tot stand komt. Daarnaast is het ook afhankelijk van hetgeen er behandeld wordt.

Er geldt één behandeltarief pér klacht/vraagstuk, ongeacht de benodigde behandelduur voor die ene klacht/dat ene vraagstuk.
Zaken die binnen de eerder benoemde opsomming kunnen worden ondergebracht in één enkele tekstregel (als ‘emoties denk aan angst, verdriet, boosheid of stemmingswisselingen’ of als ‘klachten gerelateerd aan de bloedsomloop’) tellen als één klacht/één vraagstuk.

Voor aanvang en na afloop van de sessie.

Voor aanvang van de sessie ontvang je een formulier per e-mail. Deze dient door een meerderjarig persoon geheel ingevuld, ondertekend en gescand of duidelijk gefotografeerd terug te worden gemaild (een digitale handtekening volstaat niet). Je mag het ingevulde formulier ook per post versturen.

Indien gewenst kan ik je na afronding van een sessie een sms bericht sturen zodat je weet dat de sessie klaar is en jij je dag weer als ‘normaal’ kunt vervolgen. Er wordt zoals eerder gezegd met bewuste redenen niet direct na afloop een telefonisch contactmoment ingepland. Zo kun jij rustig ‘in jouw lichaam’ blijven in plaats van dat je snel weer op het denken of het hoofd over gaat. Indien gewenst plannen we voorafgaand aan de sessie een telefonisch opvolgingsmoment in.

Ben jij klaar voor jouw healing op afstand? Neem dan nu contact op om jouw sessie in te plannen!
Jij bent het waard!

© Āyus Hartelicht | 2020-2021-2022-2023-2024 |
Gemma van den Berg

© Āyus Hartelicht 2021-2022-2023-2024 |
Gemma van den Berg

error: Content is protected !!