“In je lichaam wordt erg veel informatie op celniveau opgeslagen. Jij kan daar fysieke of mentale ongemakken door ervaren. Zullen we er samen aan werken om jouw leven mooier te maken?”

Alles is energie en alles heeft een trillingsfrequentie. Niet alleen het brein heeft een geheugen, ook alle individuele cellen hebben een celgeheugen. Met deze kennis begrijp je dat het lichaam erg veel informatie kan opslaan. Deze informatie wordt als het ware op jouw persoonlijke harde schijf gezet. Als therapeut werk ik met energieën en intenties aan deze opgeslagen informatie.
Naast het celgeheugen heb je ook een energetisch lichaam. Deze wordt ook wel ‘aura’ genoemd.
Je aura is verbonden met je gemoedstoestand en bestaat uit meerdere lagen. Ook in deze lagen ligt informatie opgeslagen. Met die lagen kan je werken.

Zo kan je:

positieve emoties bevorderen

genezingsprocessen bevorderen

blokkades in het lichaam doorbreken

rust verkrijgen

ontspanning bevorderen

hartzeer verminderen (bijvoorbeeld bij liefdesverdriet)

hulp bieden bij slaapproblemen

spanning verminderen of wegnemen

negatieve gedachtegangen positief beïnvloeden

de hormoonhuishouding ondersteunen

concentratie verbeteren

trauma’s doorbreken

tal van positieve reacties opwekken

De sessies die bij Āyus Hartelicht te boeken zijn vinden één op één plaats, op of rondom het geklede lichaam.

Systeemherstel

Bij Systeemherstel wordt er gewerkt met energetische energieën en met de kracht van het gesproken woord.
Woorden bezitten veel kracht en je kunt er veel mee manifesteren, als je maar weet hoe je ze moet inzetten. Breek met oude overtuigingen die jouw belemmeren. Kom er achter op welk niveau van jouw zijn zich blokkades bevinden en neem er afstand van. Verbeter of verhelp lichamelijke en/of energetische blokkades.
Kortom; kom in balans. Wat wens jij voor jezelf en hoe zou jij je leven graag willen leven?

Lijfkracht Herstel (van 0-100+ jaar)

Wanneer je ongemakken ervaart van fysieke of mentale klachten, dan kan je hier verbeteringen in aanbrengen door met energie te werken. Jouw lichaam draagt deze kracht al in zich mee.
Laat het zelfhelend vermogen van je lichaam activeren en kom middels lijfkracht in aanraking met een krachtige vorm van energetische geneeskunde.
Deze vorm is geschikt voor heel erg veel verschillende doeleinden. Denk aan burn-out of stress klachten, klachten aan organen, spijsverteringsproblemen, hormonale ongemakken, regelmatig terugkerende hoofdpijn of migraine klachten, slaapproblemen en nog veel meer. Lijfkracht bevordert ook je energieniveau.

Healing

Ervaar het gevoel van thuiskomen bij jezelf, geborgenheid en warmte. Bij de Healingsessie werk ik in jouw auraveld boven het geklede lichaam met een liefdevolle energiestroom.
Na een kort gesprek hoef jij niets meer te zeggen of te doen en neem je plaats op een stoel terwijl ik de healing in zet.
Ik werk met mijn intuïtie en al kan ik zaken uit het voorgesprek meenemen, ik werk vooral met hetgeen wat ik ervaar.
Healing is prettig bij onder andere negatieve of zware emoties, stemmingswisselingen, het ervaren van een ‘vol hoofd’, spanningen die je vasthoudt, uitputting of ziekte, rusteloosheid, slaapproblemen, energiegebrek en meer.

“… Tijdens de Systeemherstelsessie heb ik ervaren dat Gemma werkte met de reactie van wat mijn lichaam zelf aangaf, om daarover heling en vernieuwing uit te spreken. Echt een aanrader. Het heeft veel voor mij gedaan. …”
– Systeemherstel –

“… Lijfkracht heeft bij mij goed gewerkt, de fysieke pijn die ik had te verminderen … alles vanuit respect, ze heeft goed oog voor wat je prettig vindt en wat niet. Ik voelde mij na de sessie soepeler en vrijer. Meer ontspannen ook, zowel fysiek als mentaal. …”
– Lijfkracht Herstel-

“… Systeemherstel gebruikt ze om door middel van vraagstelling snel blokkades op te sporten en je ervan bewust te maken. …
– Systeemherstel –

© Āyus Hartelicht | 2020-2021-2022-2023-2024 |
Gemma van den Berg

© Āyus Hartelicht 2021-2022-2023-2024 |
Gemma van den Berg

error: Content is protected !!