“Rust in je hoofd & ontspanning in je lichaam bereiken. Ontspan en ontvang tijdens een fijne healing sessie.”

Waar ben jij aan toe wat een healing jou kan geven?

Bij het geven van een healing werk ik als behandelaar met een hele liefdevolle energiestroom waardoor het veelal erg prettig voelt om te ontvangen. Het geeft het gevoel van thuiskomen bij jezelf, geborgenheid en warmte.

heb je het gevoel dat je toe bent aan innerlijke ontspanning?

zit je er mentaal behoorlijk doorheen?

heb je een rusteloos gevoel?

wil je dichter bij jezelf komen maar weet je niet waar je moet beginnen?

Dan is het wellicht prettig om een healing sessie bij Āyus Hartelicht te boeken.

Waarbij is healing fijn om te ontvangen?

Healing bij Āyus Hartelicht kan onder anderen prettig zijn bij deze of soortgelijke onderwerpen:

het ervaren van negatieve emoties (van jouzelf of van een ander persoon)

negatieve gedachtegang en/of stemmingswisselingen (van jouzelf of van een ander persoon)

intoleranties en/of allergieën

uitputting of ziekte (bijvoorbeeld overspannenheid, burn-out klachten of depressies)

hartzeer, rouw en/of liefdesverdriet

negatieve invloeden van buitenaf (bijvoorbeeld het mee hebben gemaakt van een ongeluk)

rusteloosheid

slaapproblemen

het gevoel van een ‘vol’ hoofd ervaren

en meer

Healing biedt niet alleen uitkomst bij het bovengenoemde of bij ziekten, maar het biedt ook vele mogelijkheden. Bijvoorbeeld wanneer er een disharmonie in jouw energiesysteem, in jouw lichaam en/ of jouw zijn is ontstaan. Wanneer de disharmonie nog niet gemanifesteerd is tot bijvoorbeeld ziekte of een ‘ongemak’.
Een healing is belangrijk voor het onderhouden van jouw welzijn. Het is daarnaast een fantastische wijze van ondersteuning van jouw bewustzijnsgroei. Van heling van eventuele beperkende gedachten, patronen en/ of oude ladingen.

healing ayus hartelicht

Hoe werkt een healing sessie bij Āyus Hartelicht Enschede?

Na het ontvangst gaan we even kort kletsen. Vervolgens hoef jij even helemaal niets te doen of te zeggen; heerlijk he?! Gewoon open staan voor alles wat er komt. Jezelf aan het moment overgeven en de ontspanning toe te laten terwijl ik als behandelaar hoofdzakelijk in jouw auraveld, boven het geklede lichaam, het healing werk doe.

Mijn intuïtie en jouw auraveld.

Een belangrijke behandeltool is mijn intuïtie. Ik neem jouw gehele energiesysteem waar. Dat is het geheel van chakra’s, energiestromen en jouw aura. Jouw aura is het energieveld om jou heen. Zo word ik als het ware het doorgeefluik van de universele energiestromen.

Je aura is verbonden met je gemoedstoestand en je organen en bestaat uit meerdere lagen en is veelal anders vanuit verschillende invalshoeken. Zo heb je lagen welke rechtstreeks rondom jouw huid gevormd zitten en lagen welke tot wel 120 centimeter of verder rijken. Daarom zal ik tijdens de sessie letterlijk om jou heen bewegen.
Het geven van een healing en het invoelen op een energieveld gebeurt altijd in een moment opname. Zo zal elke sessie anders verlopen.
Zo nu en dan zal ik mijn handen op jouw lichaam (schouders, knieën of voeten) leggen, dit zal ik voorafgaand aan de handoplegging aangeven indien jij dat prettig vindt.

Kan je niet fysiek naar de praktijk komen? Lees dan ook de pagina; healing op afstand.

wat is holisme, holistisch, holisme, laat los wat niet meer nodig is, hoe werken de holistische niveaus, ontspanning, hoe kan ik ontspannen, waar vind ik ontspanning, coach, coaching, coachee, therapie, therapeut, traject, behandeling, begeleiding, spirits, gidsen, spirituele gids, spiritualiteit, spiritueel, bidden, God, hulp, hoe krijg ik hulp, waar kan ik hulp krijgen

Jij wordt professioneel begeleid.
Gevolgde cursussen.

Als behandelaar heb ik verschijnende opleidingen en cursussen gevolgd. Daar kun je hier alles over vinden.
Alles in het kader om jou als cliënt de beste ervaring te geven.
De onderstaande cursussen worden toegepast bij het energetische werken en kunnen worden toegepast tijdens healing sessies in mijn praktijk.

healing – Inner Stillness, locatie Enschede

healing 1 – ZoMa Opleidingen, locatie Westervoort

healing 2 (healing op afstand) – ZoMa Opleidingen, locatie Westervoort

bewustwording – Inner Stillness, locatie Enschede

vertrouwenspersonen – ExplainiT Management / communicatie / ICT trainingen

Waar staat healing voor?

Healing staat in de spirituele wereld voor genezing, voor innerlijk helen zowel geestelijk als lichamelijk.
Alles op de wereld is als je er diep op in gaat een manifestatie van de geest. Uitdrukkingsvormen zijn bijvoorbeeld het lichaam of iemand zijn of haar energie.
Wanneer er een onbalans is in jouw energieveld, dan stroomt alles niet zo fijn door. Daardoor kun je minder prettig in je vel zitten, lichamelijke ongemakken ervaren of bijvoorbeeld mentaal volstromen. Die disbalans kun je met het juist aansturen van energieën herstellen. Dat kan ik voor je doen tijdens een fijne healing.

Als healer is het van belang dat je met verkregen inzichten mild en voorzichtig omgaat. Daarom maak ik van sessies geen readings en vertel ik jou als healee (ontvanger) niet hetgeen wat ik zelf heb ervaren of heb gevoeld tijdens de sessie.
Jij staat centraal en het enige wat jij hoeft te doen is openstaan voor ontvangen. Na afloop van een healing wordt er zo min mogelijk gesproken om jou zo geaard mogelijk te houden.

Wat ervaar je bij healing?

Tijdens de healing sessie kun je veel, weinig of niets voelen. Je kunt temperatuurverschillen waarnemen als warmte of kou maar ook tintelingen en nog veel meer. Het kan zelfs gebeuren dat jij fysiek bepaalde bewegingen wil maken om bijvoorbeeld iets van jou af te kunnen schudden. Geef eraan toe en laat het gewoon gebeuren.
Wat er ook gebeurt, wat je ook ervaart, het is wat jij op dat moment nodig hebt, wat er op dat moment plaats moet vinden. De energie doet altijd zijn werk tijdens een healing, daar kan jij als cliënt volledig op vertrouwen.
Aan het einde van de Healing krijg je even de tijd om na te voelen en jouw ervaringen met mij te delen.
De behandeling wordt altijd afgesloten met een glas water. Tevens is het van belang dat je ook in de dagen na de sessie voldoende drinkt (water of thee). Dit heeft te maken met het afvoeren van afvalstoffen van jouw lichaam die vrijkomen tijdens en na de sessie.

De duur van de sessie is 25-45 minuten. Dit hangt af van hoe de energie zich laat sturen. Er geldt een vast tarief voor een healing, de duur van de sessie heeft hier geen invloed op. Het gaat om het resultaat, niet om de weg er naartoe.

Tip: Trek fijne en gemakkelijk zittende kleding aan.
De schoenen gaan uit. Je wordt verzocht om een paar schone sokken mee te brengen die je pas in de praktijk aan trekt.

Loop je in je leven steeds tegen dezelfde dingen of emoties aan? Lees dan dit blog eens door voor inzichten, inspiratie en tips.
Zie ik je wel voor een fijne healing sessie? Ik gun hem jou met liefde.

Ben jij er klaar voor? Neem dan contact op en plan je sessie in.

“Durf te voelen zodat het kan transformeren. Zodat het kan helen.”

© Āyus Hartelicht | 2020-2021-2022-2023-2024 |
Gemma van den Berg

© Āyus Hartelicht 2021-2022-2023-2024 |
Gemma van den Berg

error: Content is protected !!