Laat je energie in balans brengen en ervaar de transformatie met kristaltherapie gecombineerd met magische klankschalen.
Ervaar een diep gevoel van ontspanning, genezing en welzijn.
Doorbreek blokkades en verminder stress.
Verbeter jouw algehele levenskwaliteit.

Ontdek de helende kracht van kristaltherapie gecombineerd met klankschalen, voor innerlijke balans en welzijn.

Welkom bij mijn rustgevende praktijk Āyus Hartelicht Enschede waar ik kristaltherapie geef, gecombineerd met klankschalen. Ontdek de vele voordelen die deze combinatie biedt voor jouw innerlijke balans en welzijn en ervaar het.
Wanneer je opzoek bent naar een natuurlijke en holistische benadering van zelfzorg en het zelfhelend vermogen, dan is deze sessie erg prettig.
Kristaltherapie, ook wel bekend als kristaltherapie, is een eeuwenoude praktijk waarbij de krachten van edelstenen, mineraalstenen en kristallen worden gebruik om fysieke, mentale, emotionele energetische en spirituele gezondheid (beter bekend als de vijf holistische niveaus; alle niveaus van jouw wezen) te bevorderen.
Laat mij als edelsteentherapeut en klankschaal behandelaar jou begeleiden en helpen op een reis door deze bijzondere wereld, om in harmonie met jezelf en de wereld om jou heen te komen.

opladen kristallen, kristaltherapie, edelsteentherapie, edelstenentherapie, kristal therapie, edelsteen therapie, klankschaal, klankschaal sessie, klankschaalmassage, klanksessie, klank sessie, klankschalen, Enschede, Hengelo, Borne, Haaksbergen, Zwolle, Almelo, Nijverdal, Raalte, Liederholthuis, Dalfsen

Wat is kristaltherapie?

Kristaltherapie is een holistische benadering van genezing, die gebruik maakt van de energetische eigenschappen van edelstenen, mineraalstenen en kristallen om het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te ondersteunen.
Jouw lichaam en geest krijgen als het ware een wellness behandeling waarbij eventuele scheefstanden in jouw energieveld in balans worden gebracht en ruimte krijgen om te ontwikkelen.
Hierbij maak ik gebruik van de twee krachtige tools: Ik combineer de diepgaande edelstenen therapie met de bijzondere effecten van klankschalen. Deze combinatie werkt door op je lichaam, geest en op zielsniveau.

opladen kristallen, kristaltherapie, edelsteentherapie, edelstenentherapie, kristal therapie, edelsteen therapie, klankschaal, klankschaal sessie, klankschaalmassage, klanksessie, klank sessie, klankschalen, Enschede, Hengelo, Borne, Haaksbergen, Zwolle, Almelo, Nijverdal, Raalte, Liederholthuis, Dalfsen, amethist, amethist geode, mineraalstenen
opladen kristallen, kristaltherapie, edelsteentherapie, edelstenentherapie, kristal therapie, edelsteen therapie, klankschaal, klankschaal sessie, klankschaalmassage, klanksessie, klank sessie, klankschalen, Enschede, Hengelo, Borne, Haaksbergen, Zwolle, Almelo, Nijverdal, Raalte, Liederholthuis, Dalfsen

Elke steen die ingezet wordt is miljoenenjaren oud en elke steen heeft zijn eigen unieke werking, trillingsfrequentie en helende eigenschappen. Het zijn echt de cadeaus van moeder aarde! De eigenschappen van de stenen kunnen worden ingezet om specifieke uitdagingen op één of meerdere van de vijf holistische niveaus aan te pakken.

Het maakt niet uit of je nieuw bent in de wereld van kristaltherapie en/ of klankschalen of wellicht al een ervaren beoefenaar bent. Er valt altijd meer te ontdekken en te ervaren.

Ik plaats de stenen zowel op jouw lichaam als rondom jouw en pak daarbij onder anderen 12 belangrijke energetische punten van jouw energiecentra. Deze punten worden ook wel de ‘chakra’s’ genoemd.
Dat ik werk met 12 chakra’s en vrij uniek; veel therapieën zijn slechts gericht op de zeven hoofdchakra’s. Je wordt tijdens een sessie bij mij dus uitgebreid onder handen genomen.

Door de strategische plaatsing van de stenen helpen de stenen mij om tijdens de sessie blokkades op te heffen, te verzachten, jouw energiecentra in balans te brengen en een diepe staat van ontspanning, vervulling en welzijn te bevorderen.

Wat zijn chakra’s en waarom worden zij gebruikt tijdens de kristaltherapie gecombineerd met klankschalen?

Chakra’s maken onderdeel uit van het energiecentra van jouw lichaam. Metaforisch gezien kun je je lichaam zien als één grote machine. Een machine werkt met meerdere tandwielen, meerdere verbindingen. Als er één onderdeel van de machine versleten is door overmatig gebruik, stil staat door een verstopping of defect is doordat foutmeldingen langdurig zijn genegeerd, ondervindt jouw gehele machine daar de consequenties van.
De letterlijke vertaling van een chakra is een ‘energiewiel’. Zie de tandwielen van de machine als jouw chakra’s. Elke chakra heeft zijn of haar unieke eigenschappen, unieke werking. Stel je voor dat je van enkele chakra’s overmatig veel gebruik maakt, maar van andere totaal niet; dan kan er een scheefstand ontstaan, een scheefstand in jouw persoonlijke machine. Die wil je natuurlijk graag recht trekken, in balans brengen!

Chakra workshop, meditaties, Enschede, Borne, Almelo, Hengelo, Oldenzaal, Haaksbergen, Angerlo, Zwolle, Raalte, Nijverdal, Lierderholthuis, wat zijn chakra's, chakra healing, hoeveel chakra's, holistisch, energetisch, gevoel, loslaten, open zetten, klankschaal, klankschalen, therapie, coaching, klankschaaltherapie, kristaltherapie, edelsteentherapie, klankschaalmassage, klankschaal sessie, klankschaalsessie

Door de unieke eigenschappen van elke chakra, kun je elke chakra heel specifiek behandelen, gericht energie geven of ontladen. Tijdens de sessie gaan we hiermee aan de slag. Ik zal langs 12 van de chakra’s van jouw energiecentra lopen. Na de sessie voel jij je opgeladen, energiek en goed in je vel.

Het is écht een sessie die je moet ervaren, die je moet beleven. Niet alleen is de werking van de kristallen op en rondom jouw lichaam erg bijzonder; de combinatie met de klankschalen voelt magisch!

De verbinding tussen edelstenen, mineraalstenen en kristallen en jouw chakra’s.

Een belangrijk aspect van edelstenentherapie is de relatie tussen de edelstenen en 12 van de belangrijkste energiecentra in en rondom jouw lichaam, ook wel bekend als de chakra’s.
Elke chakra wordt geassocieerd met specifieke aspecten van het menselijke bestaan. Zo staat jouw basischakra bijvoorbeeld voor jouw veiligheid, het hebben van een stabiele ondergrond en jouw keelchakra voor het kunnen communiceren, het kunnen uiten van jezelf.
Het in balans brengen van deze energiecentra is essentieel voor het bevorderen van jouw algehele welzijn.
Edelstenen kunnen worden gebruikt om de energie van elke chakra te stimuleren en eventuele onevenwichtigheden, onbalans, te corrigeren. Door edelstenen te gebruiken die resoneren met specifieke chakra’s, kun je de stroom van levensenergie door jouw lichaam optimaliseren. Zo ontstaat er een diepe staat van balans en harmonie. Fijn he?

Kom langs in Enschede en ervaar hoe de zuiverende klanken van schitterende klankschalen en de helende krachten van kristallen van moeder aarde perfect samenwerken om balans en rust te brengen.
Gun jezelf deze wellness.”

Wat houdt de term ‘holistisch’ in binnen de edelstenentherapie gecombineerd met klankschalen?

Met een holistische edelstenentherapie sessie bedoel ik dat ik jouw lichaam en jouw geest zie als één geheel. Jouw lichaam, je emoties en je geest werken namelijk altijd met elkaar samen. Door deze samenwerking is er heel erg veel mogelijk in jouw leven, zowel op het plezierige niveau als op het onplezierige niveau.
Zo kan jouw lichaam jou door deze samenwerking ook gaan beschermen. Dat heeft vele nuttige eigenschappen. Zo kunnen sommige mensen bijvoorbeeld in extreem moeilijke omstandigheden overleven doordat emoties van stress en trauma’s door het psyche worden onderdrukt. De keerzijde is alleen dat wanneer jij langdurig in dergelijke beschermende omstandigheden verkeert, het ook effecten gaat hebben op jouw lichaam.

opladen kristallen, kristaltherapie, edelsteentherapie, edelstenentherapie, kristal therapie, edelsteen therapie, klankschaal, klankschaal sessie, klankschaalmassage, klanksessie, klank sessie, klankschalen, Enschede, Hengelo, Borne, Haaksbergen, Zwolle, Almelo, Nijverdal, Raalte, Liederholthuis, Dalfsen, mineraalstenen, ootmarsum, apofyliet, moedergesteente, energie

Emoties ervaar je namelijk niet alleen in het menselijke brein maar je ervaart ze ook op celniveau. Jouw lichaamscellen hebben namelijk ook een celgeheugen.
Met andere woorden: Het wil niet zeggen dat een fysiek probleem welke jij ervaart ook echt ontstaan is op die fysieke plek waar hij tot uiting is gekomen. Het kan goed zijn dat het fysiek probleem op een ander niveau is ontstaan, bijvoorbeeld door langdurige stress op mentaal gebied.
Natuurlijk kun je het fysieke ‘probleem’ aanpakken door het plaatselijk te laten behandelen, maar hoe prettig zou het zijn als je ook de oorzaak aanpakt, zodat je het ‘probleem’ in de toekomst wellicht kunt gaan voorkomen?

Vanuit het holisme gezien zijn er vijf verschillende niveaus:

het fysieke niveau (hieronder valt niet alleen jouw lichaam maar ook alles wat je doet. Zoals bijvoorbeeld je leefwijzen, je voedingspatroon of hetgeen wat jij in je dagelijkse leven doet)

energetische niveau

emotionele niveau

mentale niveau (waaronder je gedachtegangen, jouw denkwijzen)

en het spirituele niveau (bijvoorbeeld jouw spiritteam, de dimensies die jou omringen en jouw ziel)

Ben jij eraan toe om los te laten wat jij niet meer nodig hebt en om écht in balans te komen?
Kom langs en ervaar de kristalbelevenis!

De rol van mij als edelsteentherapeut.

kristaltherapie, kristal therapie, edelsteentherapie, edelsteentherapie, coaching, coaching met klank, coach, Enschede, Borne, Hengelo, Zwolle, Almelo, Nijverdal, Raalte, Lierderholthuis, Oldenzaal, klanksessie, klank sessie, klankschaalmassage, klankschaal massage, klankschaalsessie, klankschaal sessie, NLP, voorgesprek, intake, Gemma van den Berg, Ayus Hartelicht

Als edelsteentherapeut draag ik een grote kennis met mij mee over het gebruiken van edelstenen, mineraalstenen en kristallen voor helende doeleinden. Daarnaast draag ik veel kennis met mij mee over de eigenschappen van de verschillende stenen en heb ik ervaringen in het juist afstemmen van stenen die passen bij jouw individuele behoeften. Tijdens de sessie begeleid ik jou naar een staat van welzijn en balans.

De technieken die ik gebruik zijn zo samengesteld dat jij de beste ervaring krijgt en wij tot een gewenst resultaat kunnen komen.

Voorafgaand aan de sessie nemen we een aantal zaken door zodat ik de sessie zo goed mogelijk kan afstemmen op jouw unieke behoeften en doelen voor een verbetert welzijn.

Mijn assortiment aan stenen welke ik kan gaan inzetten tijdens de kristalbelevenis sessies is groot. Dat vind ik belangrijk omdat elke steen unieke eigenschappen en werkingen heeft. Het is wel zo prettig als wij stenen kunnen gaan inzetten die bij jou als individu passen.

kristaltherapie, kristal therapie, edelsteentherapie, edelsteentherapie, coaching, coaching met klank, coach, Enschede, Borne, Hengelo, Zwolle, Almelo, Nijverdal, Raalte, Lierderholthuis, Oldenzaal, klanksessie, klank sessie, klankschaalmassage, klankschaal massage, klankschaalsessie, klankschaal sessie, NLP, voorgesprek, intake, Gemma van den Berg, Ayus Hartelicht

De rol van mij als klankschaalspecialiste.

Als klankschaalspecialiste ben ik een gekwalificeerde professional met als specialisatiegebied het gebruiken van klankschalen voor therapeutische doeleinden. Dit kan zijn het algeheel verbeteren van jouw welzijn, het werken op specifieke lichaamsgebieden zoals de onderrug, de bovenrug, het hoofd of de benen, maar ook stervensbegeleiding en traumaverwerking.

Ik ben zeer breed onderlegt qua korte beroepsopleidingen en cursussen binnen het werken met klankschalen. Daardoor beschik ik over verschillende technieken waarmee ik gewenste resultaten kan behalen.

Door het bespreken van een behandelplan kan ik sessies op jou als individu aanpassen, waardoor jij er het meeste uit kunt halen.

Dat mijn kennis over het werken met klankschalen zo breed is biedt vele voordelen. Zo combineer ik hem in deze sessie met edelstenen, mineraalstenen en kristallen. Door de kennis over de stenen in te zetten op de juiste plekken en te combineren met specifieke klankschaal technieken ervaar jij een hele bijzondere, transformerende sessie.

De prachtige klanken van de klankschalen brengen je hersenen in een staat van algehele rust. Daardoor wordt het voor mij gemakkelijker om therapeutische doeleinden te bereiken. De specifieke trillingsfrequenties van de klankschalen werken diep door in het lichaam. Dat komt doordat de trillingen worden gedragen door het water in jouw lichaam en jouw lichaam bestaat voor ten minste 52% (of meer) uit water. De trillingen brengen harmonie, balans, doorbreken blokkades, voeren afvalstoffen af, stimuleren de groei van gezonde cellen en verminderen stress en spanningen. Je ontvangt als het ware een massage op celniveau.

Klankschalen, klankschaal, klankschaaltherapie, klankschaalsessie, klankschaalmassage, klankschaal massage, klankschaal sessie, klankschaal therapie, klankcoaching, klank coaching, klankschaal coaching, Enschede, Hengelo, Borne, Almelo, Oldenzaal, Haaksbergen, Angerlo, Zwolle, Lierderholthuis, Nijverdal, Raalte, Lichtenvoorde, Groenlo, Overijssel, Achterhoek, edelstenen, mineraalstenen, kristallen, edelsteentherapie, kristaltherapie

Door kristaltherapie met klankschaaltherapie samen te voegen, kunnen we een diepgaande ontspanning en heling bewerkstelligen en jouw algehele gezondheid en welzijn verbeteren.

De voordelen welke zijn verbonden aan kristaltherapie, ook wel edelsteentherapie.

Aan kristaltherapie, ook wel edelsteentherapie, zitten erg veel voordelen  verbonden voor jouw welzijn en gezondheid. Hier volgen er een aantal:

stressverlichting:

Kristaltherapie, ook wel edelsteentherapie welke gecombineerd wordt met klankschalen helpt je om stress en spanningen te verminderen en/ of los te laten. Hierdoor wordt een diepgaande staat van ontspanning en kalmte bevorderd en zul jij je ‘verlicht’ voelen na afloop van de sessie

fysieke genezing en fysieke vitaliteit:

Elke steen die wordt ingezet heeft unieke eigenschappen. Deze eigenschappen zullen tijdens de sessie doorwerken op jouw zijn. De geneeskrachtige en ondersteunende vermogens van de stenen zijn van invloed op eventuele fysieke pijnklachten, hoofdpijn, spijsverteringsproblemen en meer

energetische gesteldheid:

Jouw chakra’s (jouw energiecentra) krijgen een wellness behandeling tijdens de sessie. 12 van jouw chakra’s worden gebalanceerd en behandeld met zowel edelstenen als klankschalen ter bevordering van jouw welzijn. Daarnaast worden de trillingen van de klankschalen ingezet voor het losmaken en het doorbreken van eventuele energetische blokkades. Ook kan ik ze gebruiken om een teveel of een tekort aan energie in balans te brengen. Als klankschaalspecialiste beschik ik over vele technieken om de sessie volledig op jou af te stemmen

emotioneel evenwicht en emotionele genezing:

Er wordt gewerkt op de vijf holistische niveaus. Dat helpt jouw energiecentra in balans te brengen. Door het gebruik van edelstenen en klankschalen kunnen onderdrukte emoties worden losgelaten en zal jouw emotionele evenwicht worden hersteld

mentale rust:

Er zijn verschillende soorten stenen die bijdragen aan het loslaten van drukke gedachtepatronen en stress. Daarnaast heeft de werking van de klankschalen voor je mentale staat van zijn ook een groot verschil. De tonen van de klankschalen zorgen er namelijk voor dat je in een staat van rust terecht komt terwijl de trillingen van de schalen doorwerken op het energetische en het fysieke niveau

spirituele groei:

De edelstenentherapie kan ook worden gebruikt als een instrument voor jouw persoonlijke groei en jouw bewustwordingsproces. Door het openen van je geest voor de hogere niveaus van bewustzijn en de bijzondere werking van de stenen en de schalen, ontstaat er een verbinding met het goddelijke en het hogere zelf. Dit draagt bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling

De combinatie van al het goede van moeder natuur in de werking van de prachtige stenen en de bijzondere krachten van de klankschalen is een kristaltherapie sessie bij Āyus Hartelicht echt een cadeau voor jezelf! Ben jij toe aan de ontspanning? Boek dan jouw sessie in.

Ervaar de kracht van edelstenentherapie.

Ben jij er klaar voor om de transformerende uitwerking die de edelstenentherapie op jou heeft te ervaren en jezelf te bevrijden van eventuele spanningen, stress, onrust, negatieve emoties, blokkades en/ of negatieve energieën? Neem dan vandaag nog contact met mijn mooie praktijk op om een afspraak te maken bij mij als ervaren edelsteentherapeut en klankschaalspecialiste. Begin jouw reis naar innerlijke balans, welzijn en genezing.
Of je nu op zoek bent naar:

Edelstenentherapie kan jou ondersteunen op je pad naar een gelukkiger, gezonder en meer vervuld leven. Het is een waardevolle aanvulling op jouw zijn.

Ontdek de transformerende kracht van edelstenentherapie gecombineerd met klankschalen en begin jouw reis naar een leven van gezondheid, welzijn, geluk en harmonie. Kom langs voor deze kristal sessie en ervaar het!

opladen kristallen, kristaltherapie, edelsteentherapie, edelstenentherapie, kristal therapie, edelsteen therapie, klankschaal, klankschaal sessie, klankschaalmassage, klanksessie, klank sessie, klankschalen, Enschede, Hengelo, Borne, Haaksbergen, Zwolle, Almelo, Nijverdal, Raalte, Liederholthuis, Dalfsen, seleniet, amethist, edelsteen bol

“Bedankt voor jouw volledige inzet/ toewijding in jouw werk, het is heel speciaal. Het voorgesprek vond ik ook erg fijn. Wat leuk ook dat je zelf inspraak hebt in bepaalde elementen. Ik voelde de energie stromen en heb mijn lach terug.”

De voordelen welke zijn verbonden aan een sessie waarbij klankschalen worden geïntegreerd, zoals de kristalbelevenis (kristaltherapie) van Āyus Hartelicht Enschede.

opladen kristallen, kristaltherapie, edelsteentherapie, edelstenentherapie, kristal therapie, edelsteen therapie, klankschaal, klankschaal sessie, klankschaalmassage, klanksessie, klank sessie, klankschalen, Enschede, Hengelo, Borne, Haaksbergen, Zwolle, Almelo, Nijverdal, Raalte, Liederholthuis, Dalfsen

Een klankschaal sessie biedt een breed scala aan voordelen voor jouw algehele gezondheid en het welzijn. Dat komt doordat een klankschaal zowel in de diepte werkt van jouw energetische lichaam als jouw fysieke lichaam.

Tijdens een sessie waarbij ik mijn klankschalen inzet, worden beide lichamen blootgesteld aan de harmoniserende en de helende trillingen van de klankschalen. Dit resulteert in vele positieve effecten zoals;

Bevorderen van een diepgaande ontspanning

balanceren van chakra’s / jouw energiecentra

stress vermindering doordat de stresshormonen cortisol en adrenaline worden afgebroken

verbetering van de nachtrust

energieblokkades doorbreken en/ of loslaten

het zelfhelende vermogen van het lichaam en de natuurlijke genezingsprocessen worden gestimuleerd

het zelfhelende vermogen van het lichaam en de natuurlijke genezingsprocessen worden gestimuleerd

pijn kan worden verzacht en eventuele behandelingen kunnen worden ondersteund

er ontstaat ruimte in je hoofd waardoor er ook ruimte wordt gecreëerd voor bijvoorbeeld creativiteit. Het vergroot je mentale helderheid en helpt je om uit je gedachten te komen

lichaamsbewustzijn wordt gestimuleerd

jouw innerlijke gevoel van rust wordt bevordert

verhoging van je energieniveau

de groei van gezonde lichaamscellen wordt bevorderd

je doorbloeding wordt verbetert

Ervaar de transformerende kracht van deze bijzondere sessie en bevorder het welzijn en de harmonie van jouw lichaam, geest en ziel. Bevorder jouw algehele balans.

En het mooie is; je kunt tijdens de kristalbelevenis van Āyus Hartelicht Enschede het goede van twee werelden ervaren; kristaltherapie en klankschaaltherapie!

Als edelsteentherapeut en klankschaalspecialiste verwelkom ik jou graag in mijn fijne praktijk in Enschede! Ben jij klaar voor hét wellness cadeau voor jezelf? Boek dan nu jouw sessie!

Praktijkruimte Ayus Hartelicht behandeltafel Manumed Klankschalen Klankschaal

Ontdek de diepe resonantie van klankschalen gecombineerd met de bijzondere energie van kristallen voor een unieke, helende ervaring.

opladen kristallen, kristaltherapie, edelsteentherapie, edelstenentherapie, kristal therapie, edelsteen therapie, klankschaal, klankschaal sessie, klankschaalmassage, klanksessie, klank sessie, klankschalen, rainstick, regenpijp, regenstick, Enschede, Hengelo, Borne, Haaksbergen, Zwolle, Almelo, Nijverdal, Raalte, Liederholthuis

De kristalbelevenis / kristaltherapie vindt plaats op en rond het geklede lichaam.
Het advies is om comfortabele kleding te dragen. De schoenen gaan uit. Je wordt verzocht om een paar extra, schone, sokken mee te brengen die je pas in de praktijk aan trekt.
Draag je een broekriem of sierraden? Dan verzoek ik je deze af te doen tijdens de belevenis.
Heb je een telefoon bij je? Dan verzoek ik je deze uit te schakelen tijdens de belevenis.

opladen kristallen, kristaltherapie, edelsteentherapie, edelstenentherapie, kristal therapie, edelsteen therapie, klankschaal, klankschaal sessie, klankschaalmassage, klanksessie, klank sessie, klankschalen, rainstick, regenpijp, regenstick, Enschede, Hengelo, Borne, Haaksbergen, Zwolle, Almelo, Nijverdal, Raalte, Liederholthuis

© Āyus Hartelicht | 2020-2021-2022-2023-2024 |
Gemma van den Berg

© Āyus Hartelicht 2021-2022-2023-2024 |
Gemma van den Berg

error: Content is protected !!