Wil je innerlijke rust vinden? Ontdek coaching met klankschalen in Enschede. Neem actie voor jouw welzijn en beleef de magie.

Ontdek de transformerende kracht van coaching met klankschalen in Enschede bij Āyus Hartelicht!

Binnen mijn praktijk Āyus Hartelicht in Enschede verwelkom ik je hartelijk in een rustgevende sfeer, in de wereld van professionele én ontspannende coaching. Coaching op een wijze waarin jij wordt begeleid naar een betere kwaliteit van leven, terwijl je tijdens de sessies grotendeels rustig kunt liggen op een comfortabele professionele behandeltafel, omringt door de prachtige tonen en prettige vibraties van klankschalen. Het transformerende werk gebeurt hoofdzakelijk door mij als behandelaar. Nieuwsgierig naar deze bijzonder fijne wijze van coaching en wat je er allemaal mee kunt bereiken en mee kunt bewerkstelligen? Lees dan verder en komt tot jouw volledige potentieel!

Bereik jouw persoonlijke doel of jouw gewenste emoties in slechts enkele coaching sessies.

Mijn fijne praktijk bevindt zich in Enschede Zuid, op een mooi plekje van het fijne Twente. In mijn praktijk bied ik verschillende sessies aan, waaronder coaching. Maar niet zomaar coaching; coaching met klankschalen.
Het doel van deze wijze van coaching is jou als individu niet alleen te ondersteunen in het bewerkstelligen van je doelen, we kunnen ook werken aan trauma’s, ongewenste emoties, zelfliefde en het creëren van gewenste veranderingen.

Als toegewijde coach met een specialisatie op het gebied van het werken met klankschalen, heb ik deze bijzondere dienst ontwikkeld.

Coaching met klankschalen, klankcoaching, klank coaching, coach, coaching, creatieve coaching, coaching Enschede, Enschede, Twente, Overijssel

Wanneer jij moeite hebt met het spreken over jouw verleden of diepgaande emoties is deze vorm van coaching met klank erg prettig, zacht.

Het prettige aan deze wijze van coaching is dat hij ook geschikt is voor mensen die niet zo gemakkelijk praten over een situatie welke zij hebben meegemaakt of over diepgaande emoties. Het is voor mij namelijk niet noodzakelijk om jouw gehele historie te weten. Dus wanneer jij dingen hebt meegemaakt die je liever niet wilt delen, dan is dat helemaal prima.

Om tot ons doel te komen, moet ik weten waar jij graag afscheid van wilt nemen (wat zou jij graag willen veranderen?) en wat jij graag zou willen uitnodigen in jouw leven (waar heb jij meer behoefte aan?).

Heb je interesse in persoonlijke ontwikkeling?
In persoonlijke groei?

Zou je graag meer vooruitgang in je leven of op een specifiek gebied willen zien?
Ervaar je veel stress en zou je dat graag willen inruilen voor ontspanning?

Is de relatie die je hebt ten opzichte van jezelf niet zo plezierig en zou je graag meer zelfliefde willen ervaren?

Ben je je inspiratie en creativiteit kwijt en zou je graag weer ruimte in je hoofd willen voelen, zodat nieuwe ideeën kunnen ontstaan?

Voel je je ondergewaardeerd, niet gezien, en zou je graag gelukkiger willen zijn?

Als professionele coach en klankschaalbehandelaar begeleid ik jou graag op jouw pad naar een prettiger leven, naar succes en welzijn.

Je laat los wat niet meer nodig is. Coaching met een holistische gedachten.

Maak van jouw welzijn jouw prioriteit.

Jouw welzijn verdient de hoogste prioriteit.

Waar ligt jouw potentieel? Waar liggen jouw doelen en jouw wensen? Wat zou jij graag willen veranderen in jouw leven om nog gelukkiger te worden, te zijn?
Onderzoek het en kom er al tijdens de eerste coaching met klank sessie achter!

Neem de beslissing om actief te gaan werken aan een gelukkiger leven, zodat zelfliefde meer ruimte krijgt en zodat groei ontstaat in jouw ontwikkeling. Alles wat jij niet nodig hebt, mag je achter je laten, loslaten. We gaan kijken naar wat jou dient, wat jij nodig hebt. Zo bevorder jij jouw welzijn, jouw gezondheid en jouw geluksgevoel op een duurzame wijze.

Uitgebreide coaching diensten voor één ieder bij praktijk Āyus Hartelicht Enschede.

Diepgaande persoonlijke coaching met klankschalen.

klankschalen en de feng gong bijzondere instrumenten. Is een klankschaalmassage gezond voor je? Is muziek gezond voor je? Enschede Twente Overijssel ontspanning vinden

Het persoonlijke coaching programma is zorgvuldig ontworpen en bestaat uit drie onderdelen per sessie: Het voorgesprek, de klankschaal- en energetische behandeling en het nagesprek.
Tijdens de coaching verkennen we jouw innerlijke potentieel en we onderzoeken de punten waar jij graag aan zou willen werken, waar jij graag verandering in zou willen zien. Deze aandachtspunten zullen de kern gaan worden van ten minste drie sessies.

Waarom (ten minste) drie sessies?
Het is inmiddels een bewezen ervaring geworden dat we tijdens de eerste sessie alles als het ware losweken. Er ontstaat ruimte voor ontplooiing, voor ontwikkeling.
Tijdens de tweede klank coaching sessie ontstaat er beweging. Het innerlijke proces van transformatie begint. Het is prettig als je na deze sessie wat ruimte voor jezelf pakt. Maak een fijne wandeling tegenover de praktijk in de natuur, ga een stukje fietsen of bezoek even het winkelcentrum.
Na afloop van de derde sessie ontstaan er de veranderingen. Je verwerkt emoties, gewenste doelen worden geïntegreerd en we kijken ook naar afspraken die we kunnen maken om de veranderingen in stand te houden. Jouw innerlijke potentieel begint tot zijn recht te komen.

klankschalen en de feng gong bijzondere instrumenten. Is een klankschaalmassage gezond voor je? Is muziek gezond voor je? Enschede Twente Overijssel ontspanning vinden

Een verbazingwekkend effectieve manier van integrale coaching met klank waarmee in een korte tijd veel resultaten kunnen worden behaald.
Zelfs bij mensen die geen grote praters zijn
.
Deze bijzondere wijze van coaching moet je ervaren.”

Unieke coaching trajecten binnen praktijk Āyus Hartelicht Enschede.

Deze vorm van coaching is uniek in zijn soort. Naast professionele gesprekstechnieken wordt er gewerkt met energieën en met de kracht van bijzondere klankschalen. Op beide gebieden ben ik succesvol afgestudeerd met practitioner opleidingen.

Elk coaching traject is uniek omdat elk individu uniek is. Hoe jij in je leven staat, hoe jij met dingen om gaat, alles wat je hebt meegemaakt, je denkpatronen; het maakt en het vormt jou als mens, als persoonlijkheid.
Ik bied jou ondersteuning op maat aan om je te begeleiden naar een leven waarin jij je gelukkig(er) voelt. Of je nu uitdagingen ervaart op het gebied van zelfvertrouwen, stress of het vinden van een evenwichtige levensstijl, van meer levensbalans. Als coach sta ik klaar om jou te begeleiden op jouw unieke reis naar een prettiger leven, naar jouw innerlijke succesgevoel.

Coaching met klank Enschede, kinderen, jongeren, volwassenen coach, klankschalen, klankschaal, klankcoaching, klank coaching, traumaverwerking, stress vermindering, stressvermindering, klankschaalmassage, klankschaal massage, klankschaalsessie, klankschaal sessie, klanksessie, klank sessie

Coaching met klank: Bruggen bouwen.

Ervaar je communicatieproblemen?

Heb je moeite met assertief zijn, met je grenzen leggen?

Ervaar je uitdagingen in jouw leven op het gebied van emoties, stress, zelfliefde, liefde naar andere mensen?

Als coach in Enschede bied ik een veilige haven aan om je emoties te verwerken. Om eventuele trauma’s een plek te geven. Om veranderingen te integreren. We werken aan het verbeteren van jouw levenskwaliteit.
Door aan persoonlijke ontwikkeling te doen ontstaat er een dieper begrip voor jezelf. De band die jij met jezelf hebt zal gaan versterken. Wanneer jij positiever en gelukkiger in het leven staat, ontstaat er ook de ruimte om een dieper begrip en meer liefde te voelen én te ontvangen naar en van jouw omgeving.
Klinkt erg prettig toch? Wil jij verbeteringen bewerkstelligen, een fijne, ondersteunende en liefdevolle houding richting jezelf creëren en je doelen en/ of wensen bereiken? Plan jouw traject dan nu in.

Effectieve stressmanagement technieken: Vind jouw balans (terug).

Geconfronteerd met de dagelijkse druk die het leven met zich mee brengt, kan stress overweldigend zijn en soms zelf zwaar om te dragen.
Tijdens deze unieke vorm van klank coaching vermindert je stressniveau en ervaar je meer rust en ontspanning. Je kunt de stress die je ervaart beter reguleren.

Je ervaart de transformerende kracht van coaching met de diepgaande resonantie van klankschalen. Hierdoor ontstaat er een diepgaande impact op je lichaam, geest en ziel.

De klankschalen hebben naast mooie krachten die ons bij staan tijdens de coaching sessies ook veel andere positieve werkingen.
Harmonieuze klanken brengen ons tot rust. De klanken zorgen ervoor dat je brein in een zogeheten alfastaat terecht komt. Een alfastaat is een algehele staat van rust. Vanuit deze staat van zijn is het gemakkelijker om veranderingen in je leven te realiseren, te integreren.
De trillingen van de schalen brengen niet alleen de lucht in beweging, ze brengen ook het water in jouw lichaam in beweging. Je lichaam, cellen en weefsels gaan reageren.
Jouw lichaam bestaat voor ten minste 52% uit vocht. Dat vocht wordt door de trillingen in beweging gebracht.

Coaching, energie, lichaam water percentage, 52%, water, cellen, trillingen

Het inbrengen van de klankschalen heeft vele positieve effecten op jouw gezondheid:

spanningen die je vasthoudt worden door de trillingen afgevoerd

je ervaart een verbetering van je slaap en nachtrust

indien je het vaak koud hebt en/ of je hebt moeite met het reguleren van je lichaamstemperatuur, dan hebben de klankschalen daar een positieve invloed op

wanneer je last hebt van krampen in je handen helpen de schalen

blokkades in je lichaam en in je energetische veld komen los of worden doorbroken

de sessies verhogen je energieniveau

geneeskundig gezien kunnen de klankschalen je helpen om eventuele pijn te verzachten en genezingsprocessen te bevorderen

sessies met klankschalen verhogen het zelfhelend vermogen van jouw lichaam

de klankschalen helpen bij het losweken van vastzittende gedachtepatronen en ondersteunen je bij burn-out klachten en stress

Door het combinering van de kracht van coaching technieken om dingen inzichtelijk te maken en doelen te stellen, met de effecten en de helende krachten die klankschalen bewerkstelliging, zoals het loslaten en doorbreken van blokkades, zul je ervaren dat stress wordt verminderd, dat het gevoel van rust wordt vergroot en dat je veerkracht toeneemt.

Bij integraal coaching met klank worden jongeren of volwassenen door middel van begeleidende klanken geleidt naar een betere kwaliteit van leven. Het is een mooie vorm van klankwerken met de prachtige resultaten van coaching.”

Wat als je het lastig vindt om jezelf uit te spreken of niet graag praat over je verleden? Kun je dan alsnog gecoacht worden? Jazeker!

Coaching Enschede, stressvermindering, stress vermindering, stressmanagement, gespreksvoering, trauma verwerken, stress verwijderen, ontspannen, NLP, coach, klank coaching, klankcoaching, coaching met klankschalen

Coaching lijkt erg lastig te worden als je niet over jouw verleden, trauma’s, emoties of gebeurtenissen kunt praten. Of hoeft het niet zo te zijn?
Nee! Coaching met klank gaat namelijk op een andere wijze te werk dan reguliere coaching vormen. Door specifieke technieken van coaching te gebruiken, de prachtige krachten en effecten van de klankschalen, gecombineerd met energetische energie en dat alles te combineren in een unieke sessie, kan ik jouw begeleiden naar een mooier leven. Zonder dat ik jou gehele historie hoef te weten. Fijn he?

Coaching Enschede, stressvermindering, stress vermindering, stressmanagement, gespreksvoering, trauma verwerken, stress verwijderen, ontspannen, NLP, coach, klank coaching, klankcoaching, coaching met klankschalen

Waarom kies je voor een coaching bij Āyus Hartelicht Enschede?

Je wordt professioneel begeleid door een coach met niet alleen veel persoonlijke ervaringen uit een bewogen leven, maar door een coach met een brede onderlegging van opleidingen en cursussen. Ik handel en begeleid je dus tijdens het coaching traject als een ervaringsdeskundige.

Naast de onderstaande opleidingen en cursussen heb ik meer educatie gevolgd. Daar kun je hier alles over vinden. Het betreffen allemaal fysiek gevolgde opleidingen.

integraal klankwerk jaaropleiding – Academie voor Klank & Pedagogiek, Zwolle

the sound experience, verdiepingsjaar integraal klankwerk – Academie voor Klank & Pedagogiek, Zwolle

genezingsprocessen ondersteunen met klank Peter Hess® – Klankpraktijk Sylvia Zijlstra, Sneek

professionalisering van klankwerken Peter Hess® – Klankpraktijk Sylvia Zijlstra, Sneek

pedagogisch klankwerk – Academie voor Klank & Pedagogiek, Zwolle

basisopleiding kindercoach en opvoedcoach – Centrum Tea Adema, Burgum

basisopleiding systemisch kindercoach – Ynnergy Academy, Den Bosch

NLP-Practitioner Spreker en Coach, fysieke opleiding – Sluis NLP Instituut, Rotterdam

bewustwording – Inner Stillness, locatie Enschede

healing – Inner Stillness, locatie Enschede

Coaching met klank Enschede. Een bijzondere vorm van een klankschaalmassage met energetische energie en coaching technieken: Jouw weg naar innerlijke rust en heling.

Ik bied je een op maat gemaakt programma aan waarbij ik inspeel op jouw individuele behoefte. We kijken wat jouw wensen zijn en onderzoeken waar je behoeften liggen.

waar wil jij graag afscheidt van nemen? Wat wil jij graag veranderen?

wat zou jij graag willen uitnodigen in je leven? Waar heb jij meer behoefte aan?

Ook als je hier nog geen antwoorden op hebt; jij bent van harte welkom en ik zal jou begeleiden tijdens het gehele traject.

Coaching gesprek Overijssel Enschede Twente en omstreken traumaverwerking stress verminderen
speciale klopper _ koperen schaal _ bronzen schaal _ meerdere metalen

een ondersteunende en vertrouwelijke omgeving:

Ik vind het belangrijk dat jij je prettig voelt. Dat jij je kunt ontspannen. Weet dat ik jouw privacy waarborg en voel je veilig genoeg om emoties los te laten en ontspanning toe te laten.

het coaching traject welke ik aanbied is uniek in zijn soort:

Het beste van verschillende werelden wordt met elkaar gecombineerd; het werken met energieën, het werken met coaching- en gesprekstechnieken en het werken met bijzondere klankschalen.

er is een resultaatgerichte benadering:

Binnen mijn praktijk ben ik toegewijd aan het bewerkstellingen van duurzame veranderingen in jouw leven. Tijdens de sessies werken we aan punten die wij samen zullen vaststellen tijdens de eerste sessie. Voor ten minste drie coaching sessies zullen dat de uitgangspunten worden waar wij ons op zullen gaan richten, voor een optimaal en gewenst resultaat.
Na het vaststellen van de intentie(s) worden we stil en zal ik de unieke methodiek gaan inzetten, terwijl jij heerlijk kunt gaan ontspannen!

Je hoeft jezelf thuis niet voor te breiden op wat er gaat komen of je zorgen te maken over hetgeen wat je moet gaan zeggen.

Samen kijken we naar zowel het minder gunstige als het gunstige. Het gunstige willen we immers versterken en het minder gunstige willen we verkleinen of waar mogelijk zelfs verwijderen.
Naast het werk wat ik voor jou ga verrichten is er nog een belangrijk aspect; jij hebt (bijna) altijd een keuze. Je handelt echter vaak vanuit een standaard conditionering met een bepaalde reactie. Soms kan het nodig zijn om te veranderen, om behaalde resultaten duurzaak te kunnen integreren. Daar kan ik jou bij begeleiden.
We gaan kijken hoe we de keuzes voor jou gemakkelijker kunnen maken, om het pad in te slaan die jij graag in wilt slaan. Zo kom je steeds dichter bij het leven zoals jij het wenst te leiden en bij de persoon die jij graag wilt zijn. Hoe klinkt dat voor jou?

toegewijd aan jouw succes en welzijn:

Jouw gezondheid en welzijn zal worden bevorderd door deze vorm van coaching met klank.
Samen werken we aan het realiseren van jouw doelen en/ of wensen en het creëren van een leven dat de moeite waard is om te vieren. Kom langs en ervaar het!
Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en te kunnen ondersteunen tijdens jouw reis.

Coaching gesprek Overijssel Enschede Twente en omstreken traumaverwerking stress verminderen

“Wat zeggen anderen van deze unieke wijze van coaching met klank?

Een 8-jarige cliënt gaf aan dat het voelde

“Alsof het water in je lichaam gaat dansen”.
Hij vond het in een woord
“Super”.

Een 53-jarige cliënt gaf aan

“Ik stond eigenlijk al mijn gehele leven op spanning. Alles zat vast, alsof ik soms niet eens kon ademen.
Het resultaat van de drie sessies zou ik de woorden fantastisch, schitterend en indrukwekkend willen geven. Ik voelde echt ‘Hey hier gebeurt wat!’. Ik kan er geen woorden aan geven, maar het voelde niet ‘gewoon’, als een soort ontwaken tot diep in de botten.
Alle spanning is weg!”

Een 37-jarige cliënt gaf aan

“Bijzonder. Je kunt je er niet voor verbergen. Het gebeurt gewoon, je hebt geen controle. Ik heb het losgelaten en toegelaten.
Daar ben ik nu heel dankbaar voor”

Een 53-jarige cliënt gaf aan

“Het was alsof ik in een compleet ander bewustzijn verkeerde.
Maar de gedachte dat ik op een veilige plek was gaf mij vertrouwen.
Mijn lichaam bewoog energetisch volledig mee met de klanken. Waarbij de klanken soms een bekruipend gevoel gaven en vervolgens weer zorgde voor allemaal tintelingen. Soms was het gevoel van een schaal die je boven mijn lichaam hield sterker dan wanneer de schaal op mijn fysieke lichaam werd geplaatst.
De nieuwe ervaringen hebben veel deuren voor mij geopend.
Ze hebben mij het duwtje in de rug gegeven die ik nodig had.”

Een 53-jarige cliënt gaf aan

“Het was alsof ik in een compleet ander bewustzijn verkeerde.
Maar de gedachte dat ik op een veilige plek was gaf mij vertrouwen.
Mijn lichaam bewoog energetisch volledig mee met de klanken. Waarbij de klanken soms een bekruipend gevoel gaven en vervolgens weer zorgde voor allemaal tintelingen. Soms was het gevoel van een schaal die je boven mijn lichaam hield sterker dan wanneer de schaal op mijn fysieke lichaam werd geplaatst.
De nieuwe ervaringen hebben veel deuren voor mij geopend.
Ze hebben mij het duwtje in de rug gegeven die ik nodig had.”

Een 37-jarige cliënt gaf aan

“Bijzonder. Je kunt je er niet voor verbergen. Het gebeurt gewoon, je hebt geen controle. Ik heb het losgelaten en toegelaten.
Daar ben ik nu heel dankbaar voor”

Systemische kijk tijdens de coaching sessie.

Je hebt er wellicht weleens van gehoord; familiesystemen. Maar wat houdt een familiesysteem nou eigenlijk in? Samengevat houdt het in dat jij deel uit maakt van jouw bloedlijnen en jouw bloedlijnen maken deel uit van jou. Ongeacht het verleden, ongeacht voorvallen, geloofsovertuigingen, of iemand overleden is of dat iemand nog een fysiek lichaam heeft op deze aarde.
Maar er zit nog veel meer achter. Zoals de ‘plek’ waar iemand binnen het familiesysteem staat, worden dingen uitgesproken en erkent of juist stil verzwegen. Wellicht zijn er mensen verstoten uit je familie: Alles speelt een rol en alles heeft zijn weerga op jou.

systemische coach, nagellak, rood, wit, groen, rieten hoed, kant, jurkje, gezin, kindercoach, kindercoaching, systemisch werk, coach, coaching, Enschede, Twente, Overijssel, klankcoaching, klank coaching

Alles in een familiesysteem wil graag gezien worden, erkent worden. Of het nu een liefdevolle daad is geweest of iets wat richting een gruweldaad gaat. Het systeem wil ‘compleet zijn’, zich compleet ‘voelen’.
Systemisch gezien, ben jij compleet wanneer jij jouw familie omarmt. Of je dat nu in de fysieke wereld ook doet of niet; alleen al het uitspreken dat jullie onderdeel van elkaar uitmaken met alles wat daarbij komt is soms al voldoende om een ‘ademhaling’ te voelen.

Wanneer ik in een sessie zit, dan plaats ik stilzwijgend visualiserend voor mijzelf mijn familiesysteem achter mij en jouw familiesysteem achter jou. Op deze wijze worden wij extra gedragen tijdens de sessie, wat erg prettig kan zijn indien er extra steun nodig is.

Coaching en klanktherapie met een holistische gedachten.

In praktijk Āyus Hartelicht werk ik met een holistische gedachte. Dat wil zeggen dat ik de mens als één geheel zie. Het kan namelijk zo zijn dat een fysiek probleem bijvoorbeeld op een mentale laag is ontstaan of andersom.
Je lichaam, je geest en je emoties werken altijd met elkaar samen. Hierdoor wordt er veel mogelijk gemaakt in jouw leven. In zowel het positieve als het minder prettige. Je lichaam kan jou door deze samenwerking ook beschermen. Zo kun je bij het ervaren van stress of een trauma met je psyche je emoties onderdrukken.
Emoties ervaar je niet alleen in je brein, maar ook op celniveau. Jouw lichaamscellen hebben namelijk ook een celgeheugen.
We willen uiteraard graag naar de bron van een ‘probleem’.
Het mooie van deze vorm van coaching met klank is dat ik eenvoudig kan werken op de vijf lagen. Ik richt mij niet alleen op een symptoom, maar ik kijk naar meerdere lagen.

holisme spiritueel niveau, holistisch, healing meditatie intensief, heling, aarding, connecties, holisme, spiritueel niveau, wat is holisme, de verschillende niveaus van holisme, niveaus van holisme, holistische gedachte, spiritualiteit, engel, engelen, liefde, zelfliefde, gidsen, communiceren, communicatie, liefdevol, liefde, miracle, gift from god, kun jij mij helpen, therapie, therapeut, enschede, overijssel, twente, achterhoek, hengelo, almelo, borne, losser, oldenzaal, ootmarsum, zwolle, raalte, nijverdal, gemma van den berg, academie voor klank, klankpraktijk, anouk, pim de groot, sylvia zijlsta, elly de groot, vrij in jezelf, christel van dijk, eir care, arabella, pascal tenfelde, klankschaal, klankschalen, klank, klanksessie, klank sessie, gong, gongsessie, klankbelevenis, gongbelevenis, klankschaalbelevenis, gong belevenis, klankschaal belevenis, helende krachten, jezelf vinden, lichaam emoties en geest, welzijn, gezondheid en welzijn, gezondheid, levensverbetering, levenskwaliteit, meditatie, mediteren, meditaties

De vijf verschillende lagen van holisme zijn:

fysiek niveau

emotioneel niveau

mentaal niveau

energetisch niveau

spiritueel niveau

Tijdens de coaching met klank sessie kijk ik naast jouw doelstellingen naar het herstellen van de balans tussen deze niveaus daar waar er onbalans is.
Op het mentale en emotionele gebied werk ik met een stukje coaching en op het lichamelijke (fysieke) gebied, het energetische niveau en het spirituele niveau met energieën, mijn spiritteam en klankwerken.

Doordat alle lagen worden aangeraakt reist je aandacht gemakkelijker mee op de klanken. Hierdoor wordt het gemakkelijker om in contact te komen met jezelf en je kunt ook makkelijker voelen hoe het met jouzelf gesteld is.

Al eerder vertelde ik dat de klankschalen je helpen om in een zogeheten alfastaat terecht te komen; een algehele staat van rust. In deze staat lijkt alles te kloppen. Ook komt er ruimte voor verbinding en creativiteit. De alfastaat werkt op een niveau van 7-14Hertz.

Terwijl de vibraties van de mooie klankschalen je een subtiele dieptemassage geven en doordat de klanken werken in de diepste lagen, kun je onder anderen het volgende ervaren tijdens dat je op de behandeltafel ligt:

het doorbreken van blokkades

beelden ontvangen

kleuren zien

ontspanning toelaten

Ben jij klaar om te beginnen aan jouw reis met klankschalen coaching Enschede?

Neem dan vandaag nog contact op met mijn fijne praktijk. Samen kunnen we werken aan het bereiken van jouw wensen en doelen, aan het bewerkstelligen van het verbeteren van jouw levenskwaliteit. Geef je leven vorm en ervaar het succes wat je kunt behalen in slechts enkele sessies! Ik kijk ernaar uit om jou te mogen begeleiden tijdens de stappen die jij kunt zetten op jouw weg naar een gelukkig(er) leven en succes.

Creëer een leven dat de moeite waar is om het te vieren.”

Heb jij al ervaring met coaching? Verrijk dan jouw coaching ervaring met klankcoaching.

Naast traditionele coaching technieken bestaat er nog een mooie wijze van coaching; klankcoaching. Deze pagina gaat hoofdzakelijk over deze wijze van coaching zoals je het waarschijnlijk al hebt begrepen. Al ben ik prima onderlegt in bijvoorbeeld technieken als NLP-coaching (Neuro Linguïstisch Programmeren) en kindercoaching, mijn passie ligt hier vanwege de grote transformerende werkingen terwijl alles op een zachte wijze gebeurt.

Tijdens deze vorm van coaching gaan we aan het werk met jouw individuele doelen. Deze doelen kunnen levensdoelen zijn maar het kan ook betrekking hebben op traumaverwering, het loskomen van ongewenste emoties, (meer) zelfliefde ervaren, stress loslaten en ontspanning uitnodigen en/ of het creëren van veranderingen in jouw leven.
De helende krachten van de klankschalen, de tonen, trillingen en de resonantie worden ingezet om een diepe staat van ontspanning, innerlijke rust en harmonie te bevorderen. Ze helpen mij om de balans in jouw leven te bevorderen, te bewerkstelligen. Je kunt komen in de diepere lagen van zelfontdekking en zelfverwezenlijking en je zult een transformatie ervaren. Ontdek een nieuwe dimensie van persoonlijke groei.

Deze unieke combinatie van coaching en klankschalen biedt een holistische benadering aan van persoonlijke ontwikkeling en van het bevorderen van heling, je gezondheid en je welzijn. De positieve uitwerking heeft een groot effect op jouw leven, op jouw zijn.
Als gecertificeerde coach en gecertificeerde klankschaalbehandelaar begeleid ik jou tijdens dit bijzondere traject.

Zet vandaag nog de stap naar een beter, bloeiend leven.

Laat dit het moment zijn waarop jij kiest voor groei, heling, ontwikkeling en vervulling. Door te investeren in coaching met klank bij Āyus Hartelicht in Enschede, geef jij jezelf de ruimte en de kans op levensverbetering, op een bloeiend bestaan.

Of je nu interesse hebt in je persoonlijke ontwikkeling, in de verbetering van de relatie met jezelf of jouw omgeving, stressmanagement, slaapverbetering, traumaverwerking of als je gewoon nieuwsgierig bent naar de unieke combinatie van coaching met klankschalen: Als professionele coach sta ik klaar om jou te begeleiden op jouw unieke pad naar succes, naar een vergroot geluksgevoel.

Bloeiend leven, stress vermindering, mooier leven, coaching, coach, klank coaching, klankcoaching, coaching met klank, klankschalen, klankschaal, iris, bloem, energie

Neem vandaag nog contact op met mijn praktijk en zet de stap naar een leven waarin jij beter tot jou recht komt en waarin jij werkt aan je gezondheid en je welzijn. Jij bent het waard! Jouw reis naar een rijker leven begint hier, bij Āyus Hartelicht Enschede.
Kom en ervaar deze unieke vorm van coaching.

Jouw reis naar succes begint hier.
Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met mij om te beginnen aan jouw coaching reis in Enschede bij mijn fijne praktijk Āyus Hartelicht.
Samen werken we aan het onthullen van jouw potentieel, versterken wij jouw positieve emoties, helen we indien jij het wenst traumadelen en kijken we wat jij nodig hebt om te stralen in jouw leven.
Ik kijk ernaar uit om je te ondersteunen bij jouw stappen binnen jouw reis naar een bloeiend zijn.

Praktijkruimte Ayus Hartelicht behandeltafel Manumed Klankschalen Klankschaal

Comfort en ontspanning tijdens de coaching sessie.

Tijdens de sessie lig je op een professionele, comfortabele, elektrische behandeltafel welke geschikt is voor klankschaalsessies.
Op wens krijg je een dekentje over je heen voor extra geborgenheid en warmte. Er is de keuze uit dunne plaids of dikkere dekens. De dikte heeft geen effect op het resultaat van de klank coaching.
Tevens zijn er verschillende knierollen en kussentjes aanwezig voor het ligcomfort; alles zodat jij goed kunt ontspannen.

Laat je vervolgens meevoeren door de trillingen van de klankschalen die ik bespeel.
De sessie wordt altijd afgesloten met een glas water. Tevens is het van belang dat je ook in de dagen na een sessie voldoende water drinkt. Dit heeft te maken met het afvoeren van afvalstoffen van jouw lichaam.

Je hoeft je niet voor te bereiden op de sessie en in de praktijk is verder alles  wat we nodig hebben is aanwezig.
Trek lekker zittende, comfortabele kleding aan, zodat je optimaal kunt ontspannen.
Na afloop van de sessie krijg je kort de mogelijkheid om eventueel wat dingen voor jezelf op te schrijven (een notitieblokje en een pen zijn aanwezig).

Het enige wat ik je vraag om mee te nemen naast jezelf is een paar schone sokken welke je pas na aankomst in de praktijk aantrekt.

Praktijkruimte Ayus Hartelicht behandeltafel Manumed Klankschalen Klankschaal

Integraal coaching met klank is beschikbaar in twee sessies:

leeftijdscategorie vanaf 16 jaar

leeftijdscategorie van 6-15 jaar

Betreffende sessies tot en met 15 jaar: Deze trajecten zijn op een wijze samengesteld welke bij deze leeftijdsgroep past. Ik vind het belangrijk dat eenieder zich binnen mijn praktijk prettig voelt, jong en oud.
Naast dat ik verschillende goed aangeschreven opleidingen heb gevolgd voor volwassenen, is het nuttig om te benoemen dat ik ook geschoold ben in het werken en de omgang met kinderen (ook dit betreffen tevens fysiek gevolgde opleidingen):

Coach, coaching, gezinscoaching, familiecoaching, familiesystemen, systenisch werk, klankcoaching, klank coaching, klankschalen, klankschaal, klankschaal coaching, enschede, twente, overijssel

basisopleiding kindercoach en opvoedcoach – Centrum Tea Adema, Burgum

basisopleiding systemisch kindercoach – Ynnergy Academy, Den Bosch

pedagogisch klankwerk – Academie voor Klank & Pedagogiek, Zwolle

systemisch pedagogiek – Bert Hellinger Instituut, Groningen

Vind je deze vorm van coaching met klank interessant, maar wens je toch een andere wijze van coaching te ervaren?
Dan bied ik nog een andere sessie aan: “Jouw innerlijke spiegel”.
Dit is een mooie, speelse en creatieve vorm van coaching.
Hieronder wordt deze sessie uitgelegd.”

(Her)ontdek waar jij ten opzichte van jouzelf en jouw wereld staat tijdens deze creatieve coaching sessie.

Wanneer je loopt met bepaalde vraagstukken in jezelf, dan kan het zeer prettig zijn om wat handvaten te ontvangen, om nieuwe inzichten te verkrijgen en te kijken vanuit andere perspectieven. Deze creatieve vorm van coaching stimuleert nieuwe denkwijzen, helpt je inspiratie te vinden in verschillende levensfacetten en brengt verduidelijking en antwoorden.

Heb je vaak gevoelens die getriggerd worden of meer dan normaal gesproken?
Of loop je op bepaalde vlakken vast?
Ontdek wat er in jou geheeld mag worden en wat er eventueel nog in jouw schaduwkant staat.

Hoe? Door middel van twee verschillende coaching technieken binnen één sessie gaan we een kijkje nemen in de weerspiegeling van jouw innerlijk.

ontdek welke thema’s er spelen

ontvang bevestiging

wat mag jij meer aandacht geven?

ontvang steun op een spirituele doch praktische wijze

waar sta je?

wat leeft er in jou?

waar liggen jouw pijnpunten?

wat zijn jouw leerpunten?

Zomaar een aantal onderwerpen die tijdens deze sessie aan bod kunnen komen. Dat maakt je nieuwsgierig, toch?

Coaching met inzichtkaarten, tarot, overdenkingen, spiritualiteit, kaartleggingen enschede twente overijssel

Zomaar een aantal onderwerpen die tijdens deze sessie aan bod kunnen komen. Dat maakt je nieuwsgierig, toch?

Een 34-jarige cliënt gaf aan

“Genoeg om over na te denken. Genoeg om bij stil te staan. Ik ben blij met de verkregen perspectieven en met de duidelijkheid die is ontstaan in mijn vraagstukken. Ik vond het een leuke manier om tot antwoorden te komen!“.

Hoe de innerlijke spiegel werkt.
Teken jouw wereld.

De sessie wordt opgedeeld in twee delen.
In het eerste gedeelte gaan we het gesprek aan en op een creatieve wijze maken we zichtbaar waar jij staat in je leven ten opzichte van alles om jou heen en visa versa. We brengen jouw leven als het ware in kaart.

Alles wat hieruit komt kun je meenemen als overdenking in jouw leven. Het gaat om het verkrijgen van inzichten.
Wat speelt er in jouw bewustzijn en in jouw onderbewustzijn? Kom erachter!

Coaching met inzichtkaarten, tarot, overdenkingen, kaartleggingen enschede twente overijssel
Coachen met inzichtkaarten, tarot, kaartleggingen enschede twente overijssel

Kaartlegging voor inzichten.

In het tweede gedeelte van de sessie gaan we bezig met inzicht kaarten!
Het coachen met inzicht kaarten is zeer interessant wanneer het gaat om het verkrijgen van nieuwe inzichten.
Niet alleen leer je over de thema’s die er in jouw leven spelen en welke thema’s je mag aankijken, wat er aandacht behoeft, maar je kunt ook antwoorden vinden op vragen waarmee je loopt.
(Her)ontdek wat er in jou leeft.
Krijg helder waar je staat ten opzichte van jezelf of ten opzichte van situaties. Ontvang bevestigingen en steun.
Krijg inzicht in jouw leerpunten, pijnpunten en levensthema’s.

Alles gaat over jouw proces. Het gaat over jou persoonlijk.

Coachen met inzichtkaarten, tarot, kaartleggingen enschede twente overijssel

Jij wordt professioneel begeleid in mijn praktijk te Enschede.
Gevolgde cursussen en korte beroepsopleidingen.

Als behandelaar heb ik verschijnende opleidingen en cursussen gevolgd. Daar kun je hier alles over vinden. Het betreffen allemaal fysiek gevolgde opleidingen maar náást deze opleidingen volg ik ook geregeld online seminars ter inspiratie.
Alles in het kader om jou als cliënt de beste ervaring te geven. Technieken uit de onderstaande opleidingen kúnnen worden meegenomen tijdens de sessie.

Inzichten verkrijgen, antwoorden op je vraagstukken, leren waar je aandachtspunten liggen en welke thema's er in jou leven: Ontdek het in de weerspiegeling van jouw innerlijk.

bewustwording – Inner Stillness, locatie Enschede

systemisch pedagogiek – Bert Hellinger Instituut, Groningen

NLP Practitioner Spreker en Coach, fysieke opleiding – Sluis NLP Instituut, Rotterdam

the sound experience, verdiepingsjaar integraal klankwerk – Academie voor Klank & Pedagogiek, Zwolle

basisopleiding kindercoach en opvoedcoach – Centrum Tea Adema, Burgum

basisopleiding systemisch kindercoach – Ynnergy Academy, Den Bosch

speak 2 inspire (door Dirceu da Silva) – Da Silva Consultancy, Rotterdam

Alles is energie. Alles wat wij zullen gaan gebruiken doet mee met de sessie.

Alles waarmee wij zullen gaan werken draagt energie met zich mee. De kaarten (hieronder zie je een greep uit mijn assortiment) waarmee wij werken zijn ook energiedragers. Energie is trilling en trilling werkt door. Elke kaart heeft een bepaalde resonantie, een specifieke trilling. Dat maakt het werken met kaarten extra bijzonder.
Boek jij een interessante sessie bij mij? Ik kijk er naar uit om jou te mogen begeleiden!

Coaching met inzichtkaarten, tarot, overdenkingen, spiritualiteit, kaartleggingen enschede twente overijssel

Alles is energie. Alles wat wij zullen gaan gebruiken doet mee met de sessie.

Alles waarmee wij zullen gaan werken draagt energie met zich mee. De kaarten (hierboven zie je een greep uit mijn assortiment) waarmee wij werken zijn ook energiedragers. Energie is trilling en trilling werkt door. Elke kaart heeft een bepaalde resonantie, een specifieke trilling. Dat maakt het werken met kaarten extra bijzonder.
Boek jij een interessante sessie bij mij? Ik kijk er naar uit om jou te mogen begeleiden!

“Beleef de unieke, holistische benadering van groei en heling met coaching met klankschalen
en creatieve coaching met inzichtskaarten in Enschede.

Laat stress los, vind antwoorden, heel je trauma’s en/ of herstel je innerlijke balans.
Ontdek de diepgaande impact van de magische krachten van de klankschalen gecombineerd met de transformerende werking van coaching.
Of ga voor je innerlijke spiegel en laat je leiden door intuïtie, gidsen, het in kaart brengen van je leven en de boodschappen die de inzichtskaarten je zullen brengen.

Neem de eerste stap naar innerlijke rust en welzijn door jouw traject nu in te plannen.


Neem contact op en begin jouw reis!”

© Āyus Hartelicht | 2020-2021-2022-2023-2024 |
Gemma van den Berg

© Āyus Hartelicht 2021-2022-2023-2024 |
Gemma van den Berg

error: Content is protected !!