Ontdek de diepgaande effecten van klankschaal massage.”

Klankschaal massage is meer dan een behandeling.

Klankschaal massage is meer dan alleen een behandeling of een fysieke ervaring; het is een reis naar diepe ontspanning en genezing voor lichaam en geest. Het opent de deuren naar diepe innerlijke rust en heling. Ontdek de diepgaande effecten van klankschaal massage tijdens een sessie en lees erover op deze pagina.

Bij mijn klankschaal massage word je verwelkomt om helende kracht van klanken en de subtiele aanrakingen te ervaren, terwijl je jezelf onderdompelt in een wereld van rust en welzijn.
Ontdek hoe jouw natuurlijke genezingsproces wordt ondersteunt door mijn holistische benadering met deze speciaal geselecteerde klankschalen. Daarnaast bieden de schalen jouw ook een unieke en verjongende ervaring aan: Wist je dat klankschalen je ook helpen met verschillende ‘schoonheidsidealen’? Ze ondersteunen namelijk de vernieuwing van gezonde lichaamscellen en ze helpen je met het afvoeren van de afvalstoffen in je lichaam. De subtiele trillingen geven je als het ware een diepte massage.

Klankschaalmassage Ontspanning Enschede

Wat maakt een harmonieuze klankschaal massage uniek?

Klankschaal massage is een vorm van klanktherapie en ontspanning tegelijkertijd. De schalen zijn samengesteld uit verschillende metalen en worden gebruikt om harmonische trillingen te creëren die diep doordringen in het lichaam. Deze trillingen zorgen ervoor dat het water in jouw lichaam in beweging komt. Omdat jouw lichaam voor een groot gedeelte uit water bestaat ervaar jij als het ware een dieptemassage.
Door de frequenties van de klankschalen en de prachtige tonen wordt de spanning die je wellicht met je meedraagt vermindert, laat eventuele stress die je ervaart los:

Laat jezelf tijdens de massage even gaan. Laat alles van de dag en het alledaagse leven even achter je. Ontspan terwijl de kalmerende klanken en de trillingen van de klankschalen je meenemen op een reis naar binnen.

speciale klopper _ koperen schaal _ bronzen schaal _ meerdere metalen
klankschalen en de feng gong bijzondere instrumenten. Is een klankschaalmassage gezond voor je? Is muziek gezond voor je? Enschede Twente Overijssel ontspanning vinden

Innerlijke rust en heling: Laat los wat jou niet dient.

Mocht je je bewust worden van eventuele vastzittende spanningen, emotionele blokkades en oude patronen die je niet langer dienen; dan mag je die allemaal van je af laten vallen. De klankschalen en ik zullen je daarmee helpen.

Wanneer jij al het overbodige los laat dan ontstaat er ruimte voor het creëren van nieuwe groei, genezing, zelfontdekking en spirituele heling. Er ontstaat ook meer lichaamsbewustzijn.
Voor veel mensen is het aspect van emotionele heling minstens zo waardevol als de fysieke voordelen die je zult ervaren.
De combinatie van harmonieuze klanken, subtiele trillingen en het gericht behandelen van plaatsen op en rondom jouw lichaam, bevordert het gevoel van diepe ontspanning.
De klankschaal massage werkt zowel op het fysieke als het energetische lichaam door. Daarbij worden eventuele blokkades opgeheven en wordt een gevoel van evenwicht (balans) en welzijn bevorderd.
Geniet van al het fijne wat de sessie je zal brengen. Laat eventuele disbalans herstellen en ervaar harmonie en welzijn op alle niveaus van jouw zijn.

De vele voordelen van een klankschaal massage voor gezondheid en welzijn.

Gezondheid en ontspanning bevorderend. Klankschalen hebben vele positieve uitwerkingen op jouw welzijn.

stressverlichting:

De kalmerende tonen van de klankschalen brengen je geest tot rust en verminderen eventuele stress en angsten. Ze brengen je in een zogeheten alfa-staat; een algehele staat van rust. Een klankschaal massage heeft een krachtig effect op jouw mentale staat van zijn. Na de klankschaal massage voel jij je veelal helderder en meer gecentreerd. Er is ruimte ontstaan in je hoofd en een diepe innerlijke kalmte die je kan helpen omgaan met de uitdagingen van het dagelijkse leven.

diepe ontspanning en fysieke verlichting:

Eén van de meest direct waarneembare effecten van een klankschaal massage is de fysieke ontspanning en verlichting die de massage biedt. Tijdens de massage dringen de subtiele trillingen van de schalen diep door in het lichaam, waardoor spanningen worden losgelaten en spieren (beter) ontspannen. Dit komt mede doordat de doorbloeding wordt verbeterd. Na de professionele klankschaal massage kun je het gevoel van verlichting ervaren en je kunt merken dat eventuele fysieke pijnklachten of spanningen zijn verminderd.

emotionele balans, ontlading en verwerking:

Klankschaal massage helpt je bij het loslaten van vastgehouden emoties. De schalen helpen je ook met het doorbreken van eventuele fysieke en/ of emotionele blokkades. Daarnaast bevorderen de mooie schalen het gevoel van innerlijke vrede en welzijn. Er zijn mensen die na een klankschaal massage een emotionele reactie ervaren, doordat de heling wordt ingezet. De diepe ontspanning en het openen van jouw energiekanalen kan onderdrukte emoties naar de oppervlakte brengen en het gevoel van emotionele ontlading veroorzaken wat leidt tot de verwerking van oorzaken. Mocht dit gebeuren, dan is dit een deel van jouw helingsproces, een deel wat erg waardevol is. Je kunt namelijk oude emoties loslaten en er wordt ruimte gemaakt voor persoonlijke groei en transformatie.

herstel en/ of bevordering van je energetische evenwicht:

Klank sessies helpen je naast veel zaken die op fysiek niveau plaatsvinden ook bij het herstellen van het evenwicht van je energetische lichaam.
Jouw lichaam heeft een soort energiecentra. Het werkt als het ware als een machine en die machine heeft allerlei tandwielen. Die tandwielen zijn jouw ‘levenswielen’ oftewel jouw ‘chakra’s’. Wanneer een gedeelte van jouw energiecentra niet goed doorstroomt, dan ondervindt jouw gehele welzijn daar de effecten van.
Door de frequenties en de geluidstrillingen van de klankschalen worden eventuele blokkades in jouw energiebanen verdreven. De klankschalen brengen de balans terug. Hierdoor kan de natuurlijke stroom van jouw levensenergie (ook wel bekend als ‘qi’ of ‘prana’) worden hersteld. Het mooie is dat dit kan leiden tot het gevoel een geluksgevoel, een gevoel van welzijn en vitaliteit. De schalen bevorderen de harmonie in jouw lichaam en zo ook in jouw leven.

fysieke ontspanning:

De trillingen van de klankschalen dringen diep door in spieren en weefsels. Hierdoor wordt eventuele spanning verminderd en je lichaam kan zich beter ontspannen. Ook wordt de doorbloeding verbeterd en de vermenigvuldiging van gezonde cellen wordt positief beïnvloed. Afvalstoffen in het lichaam worden beter afgevoerd: Dat kan iedereen gebruiken.

verbeterde slaap:

Een goede nachtrust is essentieel voor je algehele welzijn. Veel mensen ervaren na een klankschaal massage een diepere en meer rustgevende slaap. In je slaap herstelt je lichaam en geest; dit draagt bij aan een gelukkiger leven. Klankschaal massages bevorderen een diepere en meer verjongende slaap. Dat doen ze onder anderen doordat ze je helpen met het loslaten van spanningen en stress en het herstellen van je energetische evenwicht. Kun jij een betere nachtrust gebruiken? Kom dan genieten van een massage en krijg die verbeterde slaapkwaliteit.

Wetenschappelijke bewijzen rondom klankschaal massage.

Hoewel klankschaal massage vaak wordt geassocieerd met alternatieve geneeswijzen en spiritualiteit zijn er ook wetenschappelijke bewijzen beschikbaar dat de uitwerking van de schalen en de muzikale tonen genezing bevorderend werken. Daarover heb ik ook een interessant blog geschreven!
Door alle bevindingen is er een groeiende populariteit richting klankschaal massages, als een holistische benadering van gezondheid en welzijn.

Ervaringen rondom professionele klankschaal massages.

klankschalen en de feng gong bijzondere instrumenten. Is een klankschaalmassage gezond voor je? Is muziek gezond voor je? Enschede Twente Overijssel ontspanning vinden

Bij mijn klankschaal massages begint elke sessie met een kort consult om jouw specifieke behoeften en doelen te bespreken en om te kijken of er eventuele dingen leven waar ik rekening mee moet houden. Op basis hiervan zal ik als ervaren klankschaal massage therapeut een fijne sessie voor jou samenstellen.

Tijdens de massage lig je comfortabel op een fijne professionele behandelbank, terwijl ik als therapeut zorgvuldig geselecteerde klankschalen rondom en op je lichaam plaats en door jouw energetische veld haal.
De massage is een prettige ervaring en ontspanningsgericht. Toch kunnen de schalen ook genezing bevorderend worden ingezet. Zo kan ik bijvoorbeeld ook gericht op hoofd-gerelateerde klachten aan het werk gaan of wanneer jij last hebt van je bovenrug, onderrug of benen daar mijn aandacht op richten. Er zijn vele technieken mogelijk om jou verlichting te bieden daar waar het nodig is.
Zodra de klankschalen beginnen te resoneren met jouw zijn, zul je de ontspanning gaan voelen, die zich door je hele wezen verspreidt. De trillingen werken diep door in spieren, weefsels en in jouw energiecentra. Hierdoor zullen eventuele blokkades worden opgeheven en zal de natuurlijke stroom van jouw levensenergie wordt hersteld.

Klankschaal massage Enschede: Jouw weg naar innerlijke rust en heling.

Een klankschaal massage biedt een diepgaande belevenis van ontspanning en genezing die het lichaam, de geest en de ziel in harmonie brengt. Of je nu op zoek bent naar stressverlichting, emotionele balans of gewoon een moment van rust en herstel: Een klankschaal massage kan een krachtige manier zijn om je welzijn positief te ondersteunen.

Binnen mijn mooie praktijk Āyus Hartelicht ben ik toegewijd aan het bieden van kwalitatief hoogwaardige klankschaal massages. Als behandelaar / specialiste ben ik dan ook ruim onderlegt met vele opleidingen en een uitgebreide kennis van zaken.
Enkele van de door mij succesvol afgeronde opleidingen en cursussen:

klankschaalmassage – Academie voor Klank & Pedagogiek, Zwolle

integraal klankwerk jaaropleiding – Academie voor Klank & Pedagogiek, Zwolle

the sound experience, verdiepingsjaar integraal klankwerk – Academie voor Klank & Pedagogiek, Zwolle

basisopleiding Peter Hess® Klankmassage (ook wel bekend als de ‘Sound Massage Practitioner’) – Klankpraktijk Sylvia Zijlstra, Sneek

genezingsprocessen ondersteunen met klank Peter Hess® – Klankpraktijk Sylvia Zijlstra, Sneek

professionalisering van klankwerken Peter Hess® – Klankpraktijk Sylvia Zijlstra, Sneek

pedagogisch klankwerk – Academie voor Klank & Pedagogiek, Zwolle

fantasiereizen met klank Peter Hess® – Klankpraktijk Sylvia Zijlstra, Sneek

klank bij hoofdpijnklachten Peter Hess® – Klankpraktijk Sylvia Zijlstra, Sneek

stervensbegeleiding met klank – Academie voor Klank & Pedagogiek, Zwolle

stoelklankmassage Peter Hess® – Klankpraktijk Sylvia Zijlstra, Sneek

healing – Inner Stillness, locatie Enschede

Kom jij de rustgevende en helende werking van mijn klankschaal massage ervaren?

Het maakt niet uit of je al ervaringen hebt in de klankwereld of dat je er nog niet mee in aanraking bent gekomen. Een klanksessie is voor iedereen rustgevend en werkt voor iedereen helend. Kom langs en ontdek de rustgevende kracht!

Ervaar de ontspanning, de stressvermindering en de bevordering van jouw energetische evenwicht door de effecten van deze waardevolle instrumenten. Herstel waar nodig jouw innerlijke balans. Bevorder jouw gezondheid en een evenwichtig leven. Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van klankschalen. Vindt zo de rust en de sereniteit die jij nodig hebt om een diepere verbinding met jezelf te ervaren, om het gevoel van harmonie en geluk te bevorderen.

Het leven is een voortdurende reis naar welzijn, waarbij een klankschaal massage een stap is op het pad naar een diepere verbinding met jezelf en de wereld om je heen. Laat jij jezelf meevoeren op deze reis naar innerlijke genezing?
Ik nodig je graag uit om de magie van klankschaal massage te ervaren.

De twee type professionele klankschaal massages.

In mijn praktijk heb je de keuze uit twee verschillende klankschaal massages.

Bij het officiële Peter Hess Klankinstituut heb ik verschillende opleidingen en specialisatiemodules gevolgd. Ik ben een afgestudeerd Peter Hess Sound Massage Practitioner. Het Peter Hess Instituut is momenteel de enige binnen het klankschalencircuit die werkt met een wetenschappelijk onderbouwde, genezing bevorderende en ontspanningsgerichte werkmethodiek.
Deze werkwijze heb ik mij eigen gemaakt. Wil je meer lezen over de Peter Hess klankschaal massage die ik aanbied? Lees dan verder op deze pagina.

Alle Peter Hess klankbelevenissen binnen mijn praktijk worden gegeven met officiële gecertificeerde Peter Hess klankschalen. Ook is er een gecertificeerde Peter Hess Feng Gong aanwezig. Ben je benieuwd naar een sessie waarbij de klankschalen worden gecombineerd met de Feng Gong en andere werkmethodieken? Kijk dan op deze pagina.

Ook bied ik een klankschaal massage aan waarbij ik werk met andere type hoogwaardige klankschalen.
Deze schalen worden tevens ingezet bij mijn klank coaching sessies. De schalen zijn stuk voor stuk afgestemd op elkaar en werken als een harmonieus veld. Voor het werken met deze schalen heb ik twee jaar opleidingen afgerond met daarnaast nog verschillende specialisatie cursussen. Ik draag dus veel kennis van zaken met mij mee! Samen met mijn professionele kunde en de kracht van deze bijzondere schalen geef ik jou een volledige lichaamsmassage. Bovenop het volledig geklede lichaam. Wil je meer lezen over deze vorm van klankschaal massage? Lees dan verder op deze pagina.

Wil je direct een sessie boeken dan kan dat ook! Vul daarvoor het contactformulier op mijn website in en je wordt dan teruggebeld.

“Nieuwsgierig naar meer positieve effectien van klankschaal massage? Lees dan nog even verder.”

Een klank massage nodigt je lichaam onder anderen uit tot:

Je hebt al veel kunnen lezen over de talrijke voordelen van een fijne, professionele klankschaal massage. Maar dat is nog niet alles!
Hier zijn nog meer positieve effecten:

ontspanning

minder stress doordat de stresshormonen cortisol en adrenaline worden afgebroken

meer balans tussen je lichaam en je geest

een verbeterde nachtrust

een betere doorbloeding

afvalstoffen worden afgevoerd

de klanken hebben een geneeskrachtige werking op jouw lichaam (volgens wetenschappelijk onderzoek, waar je in dit blog meer over kunt lezen)

er vindt extra celdeling van de gezonde cellen plaats

stimulatie van de doorstroming van energiebanen wat leidt tot meer energie

een verbeterde concentratie

het loslaten van spanningen

het in beweging brengen van blokkades mede doordat het water in jouw lichaam in beweging komt door de trillingen van de klankschalen

het lichaamsbewustzijn verbetert

het versterken van het zelfhelend vermogen van het lichaam

ervaar meer ruimte voor creativiteit

ervaar meer ruimte voor jezelf en jouw zijn

Ben jij klaar voor alle positiviteit en de ontspanning? Boek dan nu je sessie bij Āyus Hartelicht Enschede!

© Āyus Hartelicht | 2020-2021-2022-2023-2024 |
Gemma van den Berg

© Āyus Hartelicht 2021-2022-2023-2024 |
Gemma van den Berg

error: Content is protected !!