“Transformeer stress naar rust en sereniteit met klankschaalsessies: Laat je meenemen op een helende reis.

Klankschaalsessies geven je innerlijke rust, harmonie en balans.

Klankschaalsessies zijn niet alleen een moment van diepgaande ontspanning met fysieke ervaringen: Klankschalen bieden een helende reis naar innerlijke rust en balans.
Met een klankschaalmassage word je ondergedompeld in een ontspannende wereld van prettige tonen die zorgen dat je in een alfa-staat komt (een algehele staat van mentale rust) en subtiele vibraties die je als het ware een subtiele dieptemassage geven. De klankschalen dienen als instrumenten voor innerlijke genezing en sereniteit.
De klanken en de vibraties tezamen kunnen naast de zeer ontspannende werking ook emoties losmaken, blokkades opheffen en het gevoel van innerlijke rust en acceptatie bevorderen.

Veel mensen ervaren tijdens de sessie een gevoel van diepe verbondenheid met zichzelf en de wereld om hen heen. De sessie kan in zo’n geval een diepe spirituele en/ of emotionele reis zijn. (Her)ontdek jouw persoonlijke verbinding met klankschaalsessies.

Klankschaalmassage Ontspanning Enschede

Waarom zijn klankschaalsessies zo bijzonder?

In een klankschaalsessie word je omgeven door de helende, rustgevende klanken en de fijne subtiele trillingen van de klankschalen. Dit bevordert het gevoel van een diepe ontspanning.

De trillingen van de schalen zorgen er onder anderen voor dat het water in jouw lichaam in beweging komt. Omdat jouw lichaam voor een groot gedeelte uit water bestaat, ervaar jij de subtiele dieptemassage. Ook worden afvalstoffen beter afgevoerd en wordt de toename van gezonde lichaamscellen bevorderd. Daardoor dragen de klankschalen naast je innerlijke heling ook bij aan jouw uiterlijke schoonheid.

De frequenties die de klankschalen uitstralen helpen je bij aan het loslaten van spanningen die jij mogelijk met je meedraagt. Doordat je de ontspanning toe laat en de stress en spanningen loslaat, ontstaat er ruimte voor nieuwe groei, genezing, zelfontdekking, lichaamsbewustzijn en spirituele heling. Voor veel mensen is het aspect van deze emotionele heling minstens zo waardevol als de fysieke voordelen die je ervaart van de klankmassage. De klankschalen brengen je in balans en openen de weg naar innerlijke genezing.

speciale klopper _ koperen schaal _ bronzen schaal _ meerdere metalen
klankschalen en de feng gong bijzondere instrumenten. Is een klankschaalmassage gezond voor je? Is muziek gezond voor je? Enschede Twente Overijssel ontspanning vinden

Het resultaat van al deze bijzondere uitwerkingen op jouw welzijn is dat je in een diepe staat van ontspanning komt, waarbij het zelf herstellend vermogen van je lichaam tevens wordt aangemoedigd, zodat je kunt herstellen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Tijdens de klankschaalmassage lig je op een prettige professionele behandeltafel. Terwijl jij ontspannen ligt doen de klankschalen en ik het werk. Laat de ontspanning tot je komen en diep doordringen in jouw zijn.

De talrijke voordelen van een klankschaalsessie / klanktherapie.

Aan een klankschaalsessie zitten erg veel voordelen voor jouw welzijn en gezondheid. Hier volgen er een aantal:

stressverlichting:

De kalmerende tonen van de klankschalen brengen je geest tot rust en verminderen eventuele stress en angsten. Ze brengen je in een zogeheten alfa-staat; een algehele staat van rust. Een klankschaalmassage heeft een krachtig effect op jouw mentale staat van zijn. Na de klankschaalmassage voel jij je veelal helderder en meer gecentreerd. Er is ruimte ontstaan in je hoofd en een diepe innerlijke kalmte die je kan helpen omgaan met de uitdagingen van het dagelijkse leven.

diepe ontspanning en fysieke verlichting:

Eén van de meest direct waarneembare effecten van een klankschaalmassage is de fysieke ontspanning en verlichting die de massage biedt. Tijdens de massage dringen de subtiele trillingen van de schalen diep door in het lichaam, waardoor spanningen worden losgelaten en spieren (beter) ontspannen. Dit komt mede doordat de doorbloeding wordt verbeterd. Na de professionele klankschaalmassage kun je het gevoel van verlichting ervaren en je kunt merken dat eventuele fysieke pijnklachten of spanningen zijn verminderd.

emotionele balans, ontlading en verwerking:

Klanksessies helpen je bij het loslaten van vastgehouden emoties. De schalen helpen je ook met het doorbreken van eventuele fysieke en/ of emotionele blokkades. Daarnaast bevorderen de mooie schalen het gevoel van innerlijke vrede en welzijn. Er zijn mensen die na een klanksessie een emotionele reactie ervaren, doordat de heling wordt ingezet. De diepe ontspanning en het openen van jouw energiekanalen kan onderdrukte emoties naar de oppervlakte brengen en het gevoel van emotionele ontlading veroorzaken wat leidt tot de verwerking van oorzaken. Mocht dit gebeuren, dan is dit een deel van jouw helingsproces, een deel wat erg waardevol is. Je kunt namelijk oude emoties loslaten en er wordt ruimte gemaakt voor persoonlijke groei en transformatie.

herstel en/ of bevordering van je energetische evenwicht:

Klanksessies helpen je naast veel zaken die op fysiek niveau plaatsvinden ook bij het herstellen van het evenwicht van je energetische lichaam.
Jouw lichaam heeft een soort energiecentra. Het werkt als het ware als een machine en die machine heeft allerlei tandwielen. Die tandwielen zijn jouw ‘levenswielen’ oftewel jouw ‘chakra’s’. Wanneer een gedeelte van jouw energiecentra niet goed doorstroomt, dan ondervindt jouw gehele welzijn daar de effecten van.
Door de frequenties en de geluidstrillingen van de klankschalen worden eventuele blokkades in jouw energiebanen verdreven. De klankschalen brengen de balans terug. Hierdoor kan de natuurlijke stroom van jouw levensenergie (ook wel bekend als ‘qi’ of ‘prana’) worden hersteld. Het mooie is dat dit kan leiden tot het gevoel een geluksgevoel, een gevoel van welzijn en vitaliteit. De schalen bevorderen de harmonie in jouw lichaam en zo ook in jouw leven.

fysieke ontspanning:

De trillingen van de klankschalen dringen diep door in spieren en weefsels. Hierdoor wordt eventuele spanning verminderd en je lichaam kan zich beter ontspannen. Ook wordt de doorbloeding verbeterd en de vermenigvuldiging van gezonde cellen wordt positief beïnvloed. Afvalstoffen in het lichaam worden beter afgevoerd: Dat kan iedereen gebruiken.

verbeterde slaap:

Een goede nachtrust is essentieel voor je algehele welzijn. Veel mensen ervaren na een klankschaalmassage een diepere en meer rustgevende slaap. In je slaap herstelt je lichaam en geest; dit draagt bij aan een gelukkiger leven. Klankschaalmassages bevorderen een diepere en meer verjongende slaap. Dat doen ze onder anderen doordat ze je helpen met het loslaten van spanningen en stress en het herstellen van je energetische evenwicht. Kun jij een betere nachtrust gebruiken? Kom dan genieten van een massage en krijg die verbeterde slaapkwaliteit.

Klankschaaltherapie.

Klankschaaltherapie is door de vele gezondheid bevorderende voordelen uitgegroeid tot een krachtig instrument voor het bevorderen van jouw welzijn. Wist je dat de helende werking van klankschalen en instrumenten ook wetenschappelijk is onderbouwt? Daarover kun je in dit blog meer lezen.

Klankschaalsessies voor balans in Enschede.

Omdat de huidige wereld zoveel van ons vraagt is klankschaaltherapie en/ of klankschaalmassage voor veel mensen niet alleen een luxe, het is iets wat je echt nodig kunt hebben om tot jezelf te komen.
Klankschaalsessies bieden een unieke en effectieve manier om innerlijke harmonie te bereiken in een wereld die vaak gevuld is met stress, spanningen en opleggingen. Door de helende kracht van de klankschalen te omarmen kun je het pad naar innerlijke genezing en welzijn bewandelen. Daarbij breng je jezelf opnieuw in evenwicht op de vijf holistische niveaus: Fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Of je nu opzoek bent naar stressverlichting, emotionele balans of innerlijke groei; klankschaaltherapie kan een waardevolle aanvulling zijn voor jouw welzijn en je gezondheid. Ervaar ook meer harmonie in jouw leven.

“… De klankschalen brengen je in een heerlijke diepe ontspanning. Tijdens de tweede sessie gebeurde er iets heel bijzonders. Ik voelde dat zij met de ene klankschaal een blokkade weg haalde en met een andere klankschaal rust en zelfliefde teruggaf …”
– Integraal Pedagogische Klankbelevenis –

“…Het was zeer ontspannend en ik heb de sessie ervaren alsof ik even ‘in hogere sferen’ was…
– Integraal Pedagogische Klankbelevenis –

“… Je voelt de trillingen door je lichaam gaan omdat de schalen in direct contact komen met je lichaam. Het werkt heel ontspannend …
– Peter Hess Klankschaalmassage –

Wat is het belang van klankschaalsessies als therapie in jouw leven?

klankschalen en de feng gong bijzondere instrumenten. Is een klankschaalmassage gezond voor je? Is muziek gezond voor je? Enschede Twente Overijssel ontspanning vinden

Klankschaaltherapie is een vorm van het inzetten van instrumenten op een wijze dat er een helend effect ontstaat op jouw mentale en jouw fysiek gezondheid en welzijn. Deze vorm van therapie krijgt de laatste tijd veel aandacht omdat er steeds meer bekend wordt over de positieve effecten op je algehele gezondheid.
Onderzoek toont de helende werking van de klankschalen en de muziekinstrumenten aan zoals je hierboven hebt kunnen lezen.

Het afnemen van één individuele klankschaalsessie kan je al veel ontspanning, welzijn en positiviteit brengen.
Het regelmatig ondergaan van klankschaalsessies houdt de balans in je leven in stand. Zie het als het onderhouden van jouw algehele staat van welzijn. Door regelmatige sessies word jij je ook meer bewust van eventuele vastzittende emoties, onverwerkte trauma’s en belemmerende overtuigingen die je tegenhouden in jouw persoonlijke ontwikkeling. De klankschaaltherapie helpt je hierdoor heen waardoor je kunt groeien in jouw leven en in je persoonlijke zijn.
De schalen dragen een helende potentie die erg welkom kan zijn. Zo zorgen de klankschaalsessies zorgen ervoor dat jouw emotionele bagage rustig en veilig kan worden verkend, kan worden losgelaten en/ of kan worden getransformeerd naar een harmonieuze balans. Zo ontstaat er ruimt voor positieve veranderingen en persoonlijke groei.
Door het regelmatig ondergaan van sessies ervaar je diepgaande voordelen op zowel korte- als lange termijn.

Een klankschaalsessie is een reis van zelfontdekking en empowerment, waarbij de klankschalen dienen als gidsen op het pad richting een dieper begrip voor jezelf en voor de wereld om je heen.

Praktijkruimte Ayus Hartelicht behandeltafel Manumed Klankschalen Klankschaal

Een klankschaalsessie is een reis van zelfontdekking en empowerment, waarbij de klankschalen dienen als gidsen op het pad richting een dieper begrip voor jezelf en voor de wereld om je heen.

Hoe werkt klankschaaltherapie en/ of een klanksessie?

Tijdens een klankschaalsessie of klankschaaltherapie worden de klankschalen middels bewezen methodieken zowel op als rondom jouw fysieke lichaam geplaatst. Daarnaast werk ik ook met de klankschalen in jouw energetische veld.
Ik werk graag op een holistische wijze, op alle vijf de niveaus:

fysiek niveau

emotioneel niveau

mentaal niveau

energetisch niveau

spiritueel niveau

Wens je meer te lezen over holisme? Lees dan dit blog.

Ik bespeel de prachtige klankschalen op een subtiele wijze waardoor jij optimaal kunt genieten van de harmonieuze klanken en de prettige trillingen en frequenties. Gun jij jezelf deze mooie vorm van ontspanning?

Het pad naar innerlijke genezing, harmonie en zelfontdekking. Jouw therapeutische reis.

Klankschaalsessies bieden een unieke en krachtige benadering voor innerlijke genezing en harmonie. Door de diepe ontspanning en het samenspel van de prachtige klanken en de harmonieuze trillingen kun je stress en spanningen uit het dagelijkse leven loslaten en een diep gevoel van vrede, geluk en welzijn ervaren. Je reist naar binnen toe. Daaruit ontstaan mooie dingen. Zo wordt de natuurlijke balans tussen je lichaam, geest en ziel herontdekt en herstelt waar nodig.
Een klankschaalsessie kan dus ook het pad naar persoonlijke ontwikkeling en zelfontdekking zijn.

Kom verder op je reis met klankschaalsessies.

Als jij er klaar voor bent om het pad van innerlijke genezing en harmonie te verkennen, dan nodig ik je van harte uit om contact met mijn fijne praktijk op te nemen voor een klankschaalsessie. Als ervaren klankbeoefenaar sta ik klaar om jou te begeleiden op jouw therapeutische en ontspanningsgerichte reis, waarbij ik afstem op jouw behoeften. Ook voor eventuele vragen kun je uiteraard bij mij terecht.
Ontdek jouw innerlijke kracht en de magie van de klankschalen. Ervaar de diepgaande ontspanning en de helende krachten die deze prachtige instrumenten te bieden hebben.

klankschaalsessies voor diepgaande ontspanning en innerlijk rust, innerlijke vrede, harmonie, hart, gezondheid en welzijn, klankschaal sessies

Als jij er klaar voor bent om het pad van innerlijke genezing en harmonie te verkennen, dan nodig ik je van harte uit om contact met mijn fijne praktijk op te nemen voor een klankschaalsessie. Als ervaren klankbeoefenaar sta ik klaar om jou te begeleiden op jouw therapeutische en ontspanningsgerichte reis, waarbij ik afstem op jouw behoeften. Ook voor eventuele vragen kun je uiteraard bij mij terecht.
Ontdek jouw innerlijke kracht en de magie van de klankschalen. Ervaar de diepgaande ontspanning en de helende krachten die deze prachtige instrumenten te bieden hebben.

Na een ontspannende klankschaalmassage.

Na een ontspannende klankschaalmassage wordt veelal het gevoel van een diepe ontspanning en innerlijke rust ervaren. Omarm een leven dat in harmonie is met jouzelf en de wereld om jou heen.
Het is belangrijk om de eerste dagen na een sessie voldoende water te drinken, zodat eventuele losgekomen afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. Zo zorg je goed voor jezelf.

Binnen mijn praktijk heb ik een grote toewijding aan klanksessies. Ik heb mijzelf erop gespecialiseerd.

In mijn praktijk streef ik ernaar om de magie van mijn klankschaalsessies toegankelijk te maken voor iedereen die op zoek is naar diepe ontspanning en innerlijke balans.
Als ervaren en professioneel klankschaalbeoefenaar creëer ik een veilige en prettige omgeving waarin jij kunt ontspannen en waarin jij kunt helen.
Tijdens het voorgesprek bespreken we onder anderen waar jouw behoeften liggen, of je last hebt van bepaalde lichaamsdelen en hoe je emotionele staat van zijn is. Door dat gesprek kan ik elke sessie afstemmen op jou persoonlijke behoeften.
Ik beschik over verschillende soorten en type klankschalen waardoor ik een prettig klanktapijt kan verzorgen. De klankschalen die worden ingezet tijdens een sessie zijn harmonieus op elkaar afgestemd.
Alles om jouw welzijn te bevorderen.

De rol van mij als klankschaal beoefenaar.

Mijn professionaliteit en goede onderlegging door meerdere jaaropleidingen en verscheidene specialisatie cursussen speelt een essentiële rol bij het bewerkstelligen van een effectieve en prettige klankschaalsessie. Door het gebruiken van mijn expertise en mijn intuïtie en het zorgvuldig samenstellen van mijn klankschalen sets kan ik goed inspelen op jouw persoonlijke behoeften. Door mijn kunde creëer ik een veilige en ondersteunende omgeving waarin jij als cliënt je volledig kunt ontspannen en kunt openstellen voor het ontvangen van de helende krachten van de klankschalen.

Hieronder zie je een overzicht van de door mij succesvol afgeronde opleidingen en cursussen die ingezet (kunnen) worden bij de klankschaalsessies:

klankschaalmassage – Academie voor Klank & Pedagogiek, Zwolle

integraal klankwerk jaaropleiding – Academie voor Klank & Pedagogiek, Zwolle

the sound experience, verdiepingsjaar integraal klankwerk – Academie voor Klank & Pedagogiek, Zwolle

basisopleiding Peter Hess® Klankmassage (ook wel bekend als de ‘Sound Massage Practitioner’) – Klankpraktijk Sylvia Zijlstra, Sneek

genezingsprocessen ondersteunen met klank Peter Hess® – Klankpraktijk Sylvia Zijlstra, Sneek

professionalisering van klankwerken Peter Hess® – Klankpraktijk Sylvia Zijlstra, Sneek

pedagogisch klankwerk – Academie voor Klank & Pedagogiek, Zwolle

fantasiereizen met klank Peter Hess® – Klankpraktijk Sylvia Zijlstra, Sneek

klank bij hoofdpijnklachten Peter Hess® – Klankpraktijk Sylvia Zijlstra, Sneek

stervensbegeleiding met klank – Academie voor Klank & Pedagogiek, Zwolle

stoelklankmassage Peter Hess® – Klankpraktijk Sylvia Zijlstra, Sneek

healing – Inner Stillness, locatie Enschede

Ontdek vandaag nog de rustgevende kracht van een klankschaal sessie.

Het maakt niet uit of je al ervaringen hebt in de klankwereld of dat je er nog niet mee in aanraking bent gekomen. Een klanksessie is voor iedereen rustgevend en werkt voor iedereen helend. Kom langs en ontdek de rustgevende kracht!

Ervaar de ontspanning, de stressvermindering en de bevordering van jouw energetische evenwicht door de effecten van deze waardevolle instrumenten. Herstel waar nodig jouw innerlijke balans. Bevorder jouw gezondheid en een evenwichtig leven. Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van klankschalen. Vindt zo de rust en de sereniteit die jij nodig hebt om een diepere verbinding met jezelf te ervaren, om het gevoel van harmonie en geluk te bevorderen.

Het leven is een voortdurende reis naar welzijn, waarbij een klankschaal massage een stap is op het pad naar een diepere verbinding met jezelf en de wereld om je heen. Laat jij jezelf meevoeren op deze reis naar innerlijke genezing?
Ik nodig je graag uit om de magie van klankschaal massage te ervaren.

Ervaar de magie van klankschaalsessies in een reis naar welzijn.

Ben jij klaar om de helende kracht van klankschaalsessies zelf te ervaren? Neem dan contact op om een afspraak te maken. Mocht je nog vragen hebben over de sessie of over de werking van klankschalen voordat jij jouw sessie bij mij wil boeken? Dan sta ik je graag te woord. We kunnen ook kijken welke sessie het beste bij jou past mocht je daar twijfels over ervaren.

Het maakt niet uit of je al ervaringen hebt in de klankwereld of dat je er nog niet mee in aanraking bent gekomen. Een klanksessie is voor iedereen rustgevend en werkt voor iedereen helend. Kom langs en ontdek de rustgevende kracht!

Ervaar de ontspanning, de stressvermindering en de bevordering van jouw energetische evenwicht door de effecten van deze waardevolle instrumenten. Herstel waar nodig jouw innerlijke balans. Bevorder jouw gezondheid en een evenwichtig leven. Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van klankschalen. Vindt zo de rust en de sereniteit die jij nodig hebt om een diepere verbinding met jezelf te ervaren, om het gevoel van harmonie en geluk te bevorderen.

Het leven is een voortdurende reis naar welzijn, waarbij een klankschaalsessie een stap is op het pad naar een diepere verbinding met jezelf en de wereld om je heen. Laat jij jezelf meevoeren op deze reis naar innerlijke genezing?
Ik nodig je graag uit om de magie van klankschaalsessies te ervaren.

klankschaalsessies voor diepgaande ontspanning en innerlijk rust, innerlijke vrede, harmonie, hart, gezondheid en welzijn, klankschaal sessies

“Het water in ons lichaam reageert op de trillingen van instrumenten zoals klankschalen. Ik nodig je uit om de ontspannende klanken toe te laten in jouw leven en je cellen te laten dansen in jouw lichaam op de verschillende tonen! Kom aarden op de lagere tonen van de schalen en verkrijg nieuwe energie door de hogere tonen.”

Wat kunnen klanken voor je doen?
En waarbij kan je klankschalen onder anderen inzetten?

Je hebt al veel kunnen lezen over de talrijke voordelen van een fijne, professionele klankschaalsessie. Maar dat is nog niet alles!
Klankwerk kan worden ingezet bij:

verhogen energieniveau

verbeteren nachtrust

voor extra ontspanning / vermindering van stress

geneeskunde; om pijn te verzachten en behandelingen te ondersteunen

wellness en beauty / schoonheidsrituelen

verbeteren en verhogen van de concentratie

massage, ergotherapie, fysiotherapie

voor het versterken van het zelfhelende vermogen van het lichaam

kinderen; stimuleren van de ontwikkeling en het verbeteren van groepssferen

stimuleren van lichaamsbewustzijn

om uit gedachten te komen

aan het begin- en het einde van een bijeenkomst / sessie om iemand aan te laten komen en te energetiseren.

psychotherapie en coaching (bij onder anderen vaste gedachtepatronen of burn-out klachten)

verpleging en verzorging (denk ook aan personeelsleden en het verminderen van ziekteverzuim)

verhogen energieniveau

verbeteren nachtrust

voor extra ontspanning / vermindering van stress

geneeskunde; om pijn te verzachten en behandelingen te ondersteunen

wellness en beauty / schoonheidsrituelen

verbeteren en verhogen van de concentratie

massage, ergotherapie, fysiotherapie

voor het versterken van het zelfhelende vermogen van het lichaam

kinderen; stimuleren van de ontwikkeling en het verbeteren van groepssferen

stimuleren van lichaamsbewustzijn

om uit gedachten te komen

aan het begin- en het einde van een bijeenkomst / sessie om iemand aan te laten komen en te energetiseren.

psychotherapie en coaching (bij onder anderen vaste gedachtepatronen of burn-out klachten)

verpleging en verzorging (denk ook aan personeelsleden en het verminderen van ziekteverzuim)

Waarbij kan je klankschalen inzetten?

De klankbelevenissen vinden plaats op en/of rond het geklede lichaam.
Het advies is om comfortabele kleding te dragen. De schoenen gaan uit. Je wordt verzocht om een paar extra, schone, sokken mee te brengen die je pas in de praktijk aan trekt.
Draag je een broekriem of sierraden? Dan verzoek ik je deze af te doen tijdens de belevenis.
Heb je een telefoon bij je? Dan verzoek ik je deze uit te schakelen tijdens de belevenis.

Waarbij kan je klankschalen inzetten?

De samenstelling van klankschalen: Een harmonieuze combinatie van metalen.

Klankschalen zijn gemaakt van een unieke combinatie van verschillende metalen. De klankschalen die ik in mijn praktijk heb staan bestaan uit tenminste zeven verschillende soorten metaal.
De gecertificeerde Peter Hess klankschalen hebben elk een exacte samenstelling waardoor deze schalen ook op therapeutisch niveau ingezet kunnen worden. De werking van deze schalen is wetenschappelijk bewezen en onderbouwt door Professor dr. Hans Jeekel, wie het hoofd van de afdeling chirurgie was aan het Erasmus Medisch Centrum. Daar kun je meer over lezen in dit blog.

Peter Hess schalen en de dikte van de wanden zorgen voor het verschil in trillingsfrequentie en toon.
Typische metalen welke in bijna elke klankschaal zijn verwerkt zijn; koper, tin, ijzer en lood.

Bij de klankschalen welke niet van Peter Hess zijn ligt de trillingsfrequentie en de toon aan de verhoudingen van de gebruikte metalen en uiteraard ook aan het formaat van de klankschaal.
Elke klankschaal is met de hand gesmeed en gevormd. Een ambachtelijk proces welke vakmanschap en expertise vereist om de perfecte harmonie te bereiken.

Zo is elke klankschaal letterlijk uniek in zijn trillingsfrequentie en geluid.
Het samenstellen van harmonieuze klankschaal sets vergde dus ook de nodige tijd en aandacht. Het totaalplaatje draagt bij aan de zowel de kwaliteit van de klanksessie als de diversiteit en de schoonheid van de klankschalenwereld.

De twee type professionele klankschaalmassages.

In mijn praktijk heb je de keuze uit twee verschillende klankschaal massages.

Bij het officiële Peter Hess Klankinstituut heb ik verschillende opleidingen en specialisatiemodules gevolgd. Ik ben een afgestudeerd Peter Hess Sound Massage Practitioner. Het Peter Hess Instituut is momenteel de enige binnen het klankschalencircuit die werkt met een wetenschappelijk onderbouwde, genezing bevorderende en ontspanningsgerichte werkmethodiek.
Deze werkwijze heb ik mij eigen gemaakt. Wil je meer lezen over de Peter Hess klankschaal massage die ik aanbied? Lees dan verder op deze pagina.

Alle Peter Hess klankbelevenissen binnen mijn praktijk worden gegeven met officiële gecertificeerde Peter Hess klankschalen. Ook is er een gecertificeerde Peter Hess Feng Gong aanwezig. Ben je benieuwd naar een sessie waarbij de klankschalen worden gecombineerd met de Feng Gong en andere werkmethodieken? Kijk dan op deze pagina.

Ook bied ik een klankschaal massage aan waarbij ik werk met een andere type hoogwaardige klankschalen.
Deze schalen worden tevens ingezet bij mijn klank coaching sessies.
De schalen zijn stuk voor stuk afgestemd op elkaar en werken als een harmonieus veld. Voor het werken met deze schalen heb ik twee jaar opleidingen afgerond met daarnaast nog verschillende specialisatie cursussen. Ik draag dus veel kennis van zaken met mij mee! Samen met mijn professionele kunde en de kracht van deze bijzondere schalen geef ik jou een volledige lichaamsmassage. Bovenop het volledig geklede lichaam. Lees hier meer over deze vorm van klankschaal massage.

Wil je direct een sessie boeken dan kan dat ook! Vul daarvoor het contactformulier op mijn website in en je wordt dan teruggebeld.

In het geval van minderjarigheid zijn er nog een aantal notities om door te nemen, kijk daarvoor hier: notities.
Onder deze pagina vind je een overzicht van de contra indicaties.

© Āyus Hartelicht | 2020-2021-2022-2023-2024 |
Gemma van den Berg

© Āyus Hartelicht 2021-2022-2023-2024 |
Gemma van den Berg

error: Content is protected !!